Novi direktori "Poslovnog prostora" i "Radosnog detinjstva"

Za v.d. direktora "Poslovnog prostora" Skupština grada je imenovala Gorana Bolića koji je bio pomoćnik gradonačelnika u prethodnom mandatu.

Za v.d. direktora "Poslovnog prostora" Skupština grada je imenovala Gorana Bolića koji je bio pomoćnik gradonačelnika u prethodnom mandatu.

Borislav Samardžić više nije direktor Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", a zamenio ga je nekadašnji direktor te ustanove Dragan Milošević kadar DS-a. Novi direktor Turističke organizacije Novog Sada je Dragan Nedeljković iz SPS-a.

Skupština je imenovala i nove ljude u skoro svim upravnim i nadzornim odborima u javnim i javno-komunalnim preduzećima, javnim ustanovama, kao i pojedinim školskim odborima. Imenovani su i članovi 19 skupštinskih saveta i komisija. Ovim je nastavljena promena kadrova, nakon prošlonedeljne sednice kada su imenovani novi članovi Gradskog veća, kao i direktori u dvadesetak javnih preduzeća, zdravstvenih ustanova i ustanova kulture.

Parlament je dao saglasnost i na odluke o prodaji građevinskog zemljišta, između ostalog i za izgradnju supermarketa "Lidl" na Novom naselju.

Odbornici Srpske napredne stranke napustili su sednicu, zbog toga što u 18 od ukupno 24 tačke dnevnog reda nije opravdan razlog hitnosti i zato što nisu imali dovoljno vremena da se pripreme, rekao je šef poslaničkog kluba naprednjaka Miloš Vučević.

  • zaposlena

    05.12.2012 10:57
    zaposlena
    u gc novi sad tvrdim,nikada ali nikada gore bilo nije,taj nesretni milosevic ce sve da konacno upropasti,pa covek blage veze sa zivotom nema.pitanje je samo da li je on toliko hrabar kad polako i sigurno unistava mi ustanovu,ili ga je neko prmorao na to,strava i uzas....
  • cici

    01.10.2012 05:58
    dr mr
    kao sto rekoh onomad,gospodin milosevic je strucnjak za sve..posle doma za decu ometenu u razvoju u veterniku,pu radosno detinjstvo,eto svemogucnog dr milosevica da bude direktor i u gerontoloskom centru novi sad..on dodje kao univerzalni direktor za sve..samo da se zdravo i direktor.pitam se da li je taj covek jedini u ds-u tako sposoban,pa ga uvek nagradjuju direktorskim foteljama.zemljo otvori se
  • novosađanka

    27.09.2012 19:19
    radosno detinjstvo
    Evo nam i trećeg diše u Radosnom detinjstvu,nastavnik fizičkog. On je pravi, direktno iz fiskulturne sale u direktorsku fotelju, jadničak pojma nema ni gde je, ali će zato i deca i zaposleni da vežbaju svaki dan. Videćemo samo šta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti