SPS ostaje u gradskoj vlasti

Formiranje pokrajinske vlasti bez učešća SPS-a, neće uticati na odnose u gradskoj koaliciji u Novom Sadu, rekao je predsednik gradskog odbora novosadskih socijalista i zamenik gradonačelnika Siniša Sević.

Formiranje pokrajinske vlasti bez učešća SPS-a, neće uticati na odnose u gradskoj koaliciji u Novom Sadu, rekao je predsednik gradskog odbora novosadskih socijalista i zamenik gradonačelnika Siniša Sević.

On je za RTV ocenio da se radi o različitim nivoima odlučivanja i da nema razloga da se kvari postignuti dogovor po kojem su SPS i DS partneri u novosadskoj vlasti.

Vlast u Novom Sadu čine Demokratska stranka, Liga socijaldemokrata Vojvodine, koalicija oko Socijalističke partije Srbije i RDS. Oni ukupno imaju 46 odbornika, a podržava ihi jedan odbornik Saveza vojvođanskih Mađara. U opoziciji su DSS, SRS i Dveri sa po pet odborničkih mesta, te jedan odbornik stranke Nijedan od ponuđenih odgovora.

  • LuLu

    13.07.2012 12:32
    Uf Sevicu pa malko je drugacije pricao Dacic juce
    a on je ipak malo jaci od tebe tako da... bice onako kako on kaze! A isti je najavio raskidanje koalicija sa DS u vojvodini posle Pajticeve ispale
    Tako da bolje cuti da ne ispades posle samo potrecko neki
  • ne ko nego šta

    13.07.2012 10:11
    odkud spo-u odbornička grupa
    Iz ovog kratkog teksta vidi se da ima samo koalicija oko SPS-a.Na glasačkom listiću broj dva nisam video nikog osim Lige koja je na izbore izišla ne kao koalicija nego pod svojim imenom.I otkud onda odbornička grupa SPO i imenovanja članova SPO?Ima li ko da mi u mojoj neukosti pomogne?
  • 12.07.2012 20:25
    ds i sps dva oka u glavi
    mali sloba dacic je vatra, vec su ga provukli kroz blato milion puta i ima petlju da radi po svom, ne trudi se da se svakom dopadne... a ti sevicu ako ne zelis da ti dacic udari kopito ili metlu morati ces zauzeti malo borbeniji stav prema ds-ovom gubitniku pavlicicu od koga svako normalan dobije osip

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti