Pajtić: Egzit čini više nego diplomatija

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić ocenio je da Egzit čini mnogo više nego srpska diplomatija u poboljšavanju imidža Srbije u svetu, jer na njega dolaze mladi koji će jednog dana donositi odluke u svojim zemljama.

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić ocenio je da Egzit čini mnogo više nego srpska diplomatija u poboljšavanju imidža Srbije u svetu, jer na njega dolaze mladi koji će jednog dana donositi odluke u svojim zemljama.

"Egzit dobija priznanja od najvažnijih svetskih medija i dovodi u Novi Sad hiljade mladih. On je i nastao kao posledica bunta mladih i želje da se u ovoj državi uspostavi sistem vrednosti koji će nas voditi u pravcu Evrope i dobrih odnosa sa svetom", rekao je Pajtić prilikom obilaska egzitovog kampa na Štrandu.

Ambasador Velike Britanije Majkl Devenport rekao je da se očekuje da će iz te zemlje na Egzit doći više hiljada građana, a ambasada će u festivalskom kampu imati i svoje predstavništvo. "Ovaj festival uživa veoma pozitivnu reputaciju u Velikoj Britaniji i svi su oduševljeni iskustvima koje ovde stiču. Siguran sam da će tako biti i ove godine", rekao je Devenport.

  • Tolstojevski

    14.07.2012 13:10
    "ovi iz kampa nece odlucivati ni i nekoj skupstini stanara u Pekamu"

    A kako ti to mozes da znas?
    Si dobar sa Lav Gersmanom ili kakvom Kleopatrom?
    Da li si upoznao nekog iz kampa, ne mrzeo pogledom i tako ostvario kontakt vec bas upoznao?

    Ja mislim da si ti vec na nekoj visokoj poziciji.
    U alkoholicarskom oboru iza zgrade.
  • Slepac

    14.07.2012 13:07
    "Ako je sistem evropskih vrednosti da se ne podnose izvestaji o trosenju budzetskih sredstava, onda je taj sistem na Exitu uspesno zaziveo."

    Podnose se, ali ne javno. Nadi negde clanak o tome.
  • Slepac

    14.07.2012 13:03
    Mada, kupite naocare, ne vidite dobro. 8)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti