Od sutra Biblioteka na Štrandu

"Biblioteka na Štrandu", četvrta po redu, pod sloganom "Biblioteka je tamo gde ste vi", biće otvorena od četvrtka, 19. jula.

"Biblioteka na Štrandu", četvrta po redu, pod sloganom "Biblioteka je tamo gde ste vi", biće otvorena od četvrtka, 19. jula.

Knjige se mogu iznajmljivati uz neki lični dokument, a u ponudi su knjige za decu i odrasle, kao i novine. Posetiocima se nudi izbor knjiga za odmor i letnje vreme, a ako neko poželi drugu literaturu bibliotekari će se potruditi da dostave knjige iz centralne biblioteke, ali se to mora sačekati, jer je Biblioteka na Štrandu ograničena prostorom.

Ove godine organizuje se i akcija pod nazivom "Budi drug, pokreni sa knjigom jedan krug", u saradnji sa Pokretom gorana Novog Sada. Biće održano 30 radionica o značaju reciklaže papirnog otpada. Održavaće se od 19 časova, a ulaznice za radionicu biće dve prazne aluminijumske limenke ili pola kilograma papira za reciklažu. Svakog dana će učesnik koji donese najviše otpada dobiti godišnju članarinu za Gradsku biblioteku.

Radno vreme biblioteke je od 10 do 20 časova kada to vremenski uslovi dozvole.

  • 18.07.2012 09:56
    Hanguber
    jedna knjiga ce mu za pocetak biti vise nego dovoljna. U Cacku moze da ide i cita sabrana dela(rakiju)
  • 18.07.2012 09:32
    Jel to ono ". . . a posle smo otisli u stampariju i citali celu noc do ujutru."
  • 18.07.2012 08:45
    Hanguber
    Veljo dodji,sve ti je oprosteno. Uzmi knjigu,castim pivo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti