Radnici Zelenila očistili Oficirac

Gradsko zelenilo je saopštilo da je žiteljima Petrovaradina poklonilo čišćenje Oficirca, koji se inače ne nalazi u programu redovnog održava tog preduzeća.

Gradsko zelenilo je saopštilo da je žiteljima Petrovaradina poklonilo čišćenje Oficirca, koji se inače ne nalazi u programu redovnog održava tog preduzeća.

Sa ove plaže koja se nalazi u blizini Žeželjevog mosta radnici Zelenila su detaljno očistili pesak. Navodi se da je korišćena jedna mašina za prosejavanje peska, dok je krupnije smeće uklanjano ručno.

Oficirac je najveća neuređena peščana plaža u gradu. Mnogima je omiljena jer nudi više privatnosti, dozvoljeno je roštiljanje, ali i kupanje kućnih ljubimaca.

  • nsnn

    24.07.2012 21:40
    pa sta ako je neko morao da plati ? sve na svetu mora da se plati a ako su nekome, a bogami jesu, ulepsali dan i boravak pored reke ovakvim gestom ne vidim nikakav razlog da sad trazimo sta tu smrdi i sta ne valja, budite zahvalni da su to uradili i idite na oficirac da uzivate
    P.S. pokupite svoje smece za sobom
  • Boris

    24.07.2012 09:07
    Šodroš
    Mogli bi da se organizuju i da očiste sve divlje Novosadske plaže kao što je jedna od njih ŠODROŠ.
  • 24.07.2012 08:10
    Igor
    @Klaus Barbie
    Kada si poslednji put pravio rostilj na strandu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti