Pavličić: Puno poverenje u koalicione partnere

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić izjavio je da ne očekuje promene u strukturi gradske vlasti i da ima potpuno poverenje u sadašnje koalicione partnere LSV i koaliciju SPS-PUPS-JS.

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić izjavio je da ne očekuje promene u strukturi gradske vlasti i da ima potpuno poverenje u sadašnje koalicione partnere LSV i koaliciju SPS-PUPS-JS.

"Ne očekujem promene u strukturi gradske vlasti koja je formirana pre nepunih mesec dana. Imam puno poverenje u koalicione partnere i u reč koju smo dali jedni drugima prilikom formiranja skupštinske većine", kazao je Pavličić za "Politiku".

"Novosađani su na majskim izborima jasno rekli kome daju mandat za upravljanje gradom i prirodno je da je skupštinska većina formirana oko Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera", kazao je Pavličić (DS) povodom najava predstavnika URS-a, SPS-a i SNS-a da će novosadska vlast biti promenjena.

Na pitanje da li očekuje da se eventualna promena gradske vlasti dogodi uz pomoć prebega iz DS-a ili LSV-a, Pavličić je rekao: "Ne očekujem nikakve promene i ne bavim se komentarisanjem kuloarskih priča".

Skupština Novog Sada ima 78 odbornika, a sadašnja vlast ima većinu od 40 (DS - 18 mandata, LSV na čijoj listi je i SPO - 15, a SPS-PUPS-JS 7).

  • 27.07.2012 13:06
    metla svima sledi
    aaaaaaaaah konacno, svako zlo ima svoj kraj, pa i ovo koje ce doci...da se ne nadate previse...ali pavlicicu videti ledja pa ipak je to pomak (samo ce on tugovati jer nikad nigde vise ga nece niko birati ako ima dve vijuge mozdane u glavi)
  • Sedam

    27.07.2012 11:43
    Pavličić živi u čokoladnom svetu i bulazni. Što nije ništa novo.
    Na žalost, tipujem da će SPO i Romi, ucenjeni od Dačićeve policije okrenuti ćurak i obezbediti većinu objektivno poraženim snagama, koliko već za jedno mesec dana.
  • TnB

    27.07.2012 11:02
    Stvarno, zasto bi se Pavlicic plasio? Tako uspesno je vodio Grad protekle 4 godine, te nema razloga da se brine. Ili mozda ima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti