URS: Pajtić da ne deli lekcije o kupovini odbornika

Pokrajinski odbor Ujedinjenih regiona Srbije (URS) ocenio je da potpredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić "kao neko ko je godinu i po dana proveo otimajući odbore URS u Vojvodini", nema sada pravo da deli lekcije o kupovini i otimanju odbornika.

Pokrajinski odbor Ujedinjenih regiona Srbije (URS) ocenio je da potpredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić "kao neko ko je godinu i po dana proveo otimajući odbore URS u Vojvodini", nema sada pravo da deli lekcije o kupovini i otimanju odbornika.

U saopštenju se navodi da je "upravo Pajtić i predizbornu kampanju koristio za preotimanje lokalnih odbora URS u Zrenjaninu, Subotici, Somboru i drugim opštinama, ali tu se nije zaustavio, nego je preoteo i potpredsednika Skupštine Vojvodine, iz redova URS-a".

"Neko ko je, kao premijer Vojvodine, u prethodna dva mandata zabeležio tako tragične rezultate po stanovnike Vojvodine, nema ni najmanje prava da drugima deli lekcije o tome šta je država, politika i odgovornost, mada je i sam zbog neučestvovanja u republičkoj vlasti izbacio već viđenog koalicionog partnera", navodi se u saopštenju.

  • 27.07.2012 17:54
    Nikola
    Urs is curse (proklet). Nije presao cenzus u Vojvodini. Kako onaj ko nije presao cenzus u Vojvodini moze da diktira.
  • ZoranNS

    27.07.2012 11:37
    Dinkićev recept za opstanak
    Sve je viđeno od Dinkića, PRVO drama oko situacije koju preuzima, znao je stanje i pre izbora on je bio deo tog sistema, DRUGO trpanje svojih ljudi gdegod stigne, TREĆE počne realizaciju obećaniha čuda i odustaje na pola puta, i na kraju izgovori izgovori. U uspešni FIAT trpao i trpa milione evra i još nije rentabilan, ČETVRTO napuštanje svega i blaćenje svega i svakoga kao da on nije bio deo te vlade, ISKUSTVO GOVORI DA NEĆE BITI DRUGAČIJE NI SADA.
  • ursg17+

    27.07.2012 09:49
    partocracy
    URS treba da ćuti od sada pa do sudnjeg dana. Čoveče, jeste, i drugi su verovatno krali, ali vi? VI? Odakle pare za onu kampanju? Odakle obraz da promenite ime stranke da bi zeznuli slabomisleće? Odakle moral da pričate o departizaciji, a važite za ubedljivu najpartokratskiju organizaciju? Šta bi sa 105% osvojenih glasova u Zaječaru?

    Što se mene tiče, jedino Nikolić sme da nešto priča za izbornu krađu, jer je i najavio da će to pričati posle izbora. Samo ne vidim nešto da se polomio da nam prenese šta je otkrio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti