"Čistoća" najavila tužbe protiv dužnika

JKP "Čistoća" najavila je da će pokrenuti tužbe protiv preduzeća koja nisu izmirila svoje dugove uprkos višemesečnim upozorenjima i akciji prestanka odnošenja smeća.
JKP "Čistoća" najavila je da će pokrenuti tužbe protiv preduzeća koja nisu izmirila svoje dugove uprkos višemesečnim upozorenjima i akciji prestanka odnošenja smeća.

U "Čistoći" za Radio 021 kažu da su im najveći dužnici javna preduzeća čiji je osnivač Grad, ali nisu želeli da navedu o kojim je tačno firmama reč.

Čistoća ocenjuje da je odluka da se smeće ne odnosi najvećim dužnicima bila uspešna i da će se veće poboljšanje osetiti u narednim mesecima. Objašnjavaju da je tako jer su se mnoga preduzeća odlučila za reprogram ili otplatu dugova u više mesečnih rata.

Podsetimo, radnici JKP "Čistoća" već skoro dva meseca ne odnose smeće iz onih preduzeća sa najvećim dugovanjima. Među najvećim dužnicima su se nalazili "Gradsko zelenilo", "Železnice Srbije", "Neobus", "Agrovojvodina", "Autovojvodina", "Radosno detinjstvo" i Spens. (Ivona Temešberger)
  • Marko

    15.08.2012 08:33
    A sta sa potrazivanjima od Ćistoće?
    Da li neko razmislja o potrazivanjima od Čistoće? Čistoca je mnoge firme zavila u CRNO!!!
  • 02.08.2012 07:40
    Cistoca bolje da cuti o Spensu da se ne bi sa Spensa progovorilo koliko je u jednom danu uvecana naplata, kada i zbog cega....
    Na teret Spensa, naravno, i btw nakon tog dana plato Spensa nikad prljaviji
  • Lalla

    02.08.2012 07:22
    prijava....
    Evo javne prijave Komunalnoj inspekciji;
    protiv Cistoce;
    zbog nepocisene srce po biciklistickim stazama i oko konteinera...
    izuzev na Keju gde ce onaj otrljati koliko trlja.......
    u toku nedelju dana je tri puta probusena guma na biciklu......
    Na Futoskom putu na biciklistickoj stazi pre semafora kod Sateliteske pijace brtdo stakla pored kontejnera mesec i vise....
    Mogu li gradjani da najave tuzbe ?????!!!!...
    Druze Tito,skrenusmo sa puta;
    Sad nas je@ i Kurta i Murta!!!!!!!!.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti