Besplatni treninzi američkog fudbala za Novosađanke

Prvi ženski klub američkog fudbala na Balkanu, novosadske Vojvotkinje, organizuju besplatne treninge za sugrađanke pod nazivom "Nemam vremena, idem na trening".
Prvi ženski klub američkog fudbala na Balkanu, novosadske Vojvotkinje, organizuju besplatne treninge za sugrađanke pod nazivom "Nemam vremena, idem na trening".

U pitanju je američki fudbal koji se igra bez opreme i obaranja, a visina, težina, građa, spremnost igračica su apsolutno nebitni.

Treninzi se odrzavaju u sportskom centru "Hat-trick", na terenima sa vestackom travom pod reflektorima, sa pocetkom u 20h. Takođe, svaki drugi dan polaznicama će biti dostupna i teretana na otvorenom, u večernjem terminu.

Vise informacija nalazi se na sajtu Vojvotkinja - www.angel-duchesses.com.

  • Vojvotkinje

    29.07.2012 16:20
    @FKV
    Slobodno je dovedi :-)

    Može doći da pogleda trening, a s obzirom na količinu pozitivne energije koja vlada na treninzima - verujemo da će se lako odlučiti da postane deo naše porodice :-)
  • FKV

    29.07.2012 07:44
    Svaka čast
    Podrška svim devojkama koje žele da treniraju američki fudbal!!!
    Evo - i ja moju nagovaram da krene!
  • Cile

    27.07.2012 18:23
    Bravo devojke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti