NOPO: "Nećemo da rušimo vlast sa naprednjacima"

Živko Ćurčić, jedini odbornik stranke Nijedan od ponuđenih odgovora u novosadskom parlamentu, kaže za Radio 021 da sigurno neće podržati eventualno formiranje nove gradske vlasti.
Živko Ćurčić, jedini odbornik stranke Nijedan od ponuđenih odgovora u novosadskom parlamentu, kaže za Radio 021 da sigurno neće podržati eventualno formiranje nove gradske vlasti.

Prema njegovim rečima, često pominjana verzija po kojoj bi upravo njegov glas bio tas na vagi koji će prevagnuti za formiranje vlasti čiji bi stožeri bili naprednjaci i socijalisti, nije izvesna.

"NOPO neće podržati naprednjačku koaliciju, kao što ne podržava ni aktuelnu vlast. Jednostavno, smatramo da se problem koji postoji u Novom Sadu može rešiti samo novim izborima, ali sumnjam da će biti volje da se tako nešto sprovede u delo", navodi on.

Ćurčić navodi da najverovatniji razlog širenja tih informacija stoji u činjenici da njegova stranka nije podržala ni aktuelnu gradsku vlast. On dodaje da je prilikom formiranja koalicije oko DS i LSV bilo zvaničnih razgovora, ali da od tada niko nije ponudio njegovoj stranci učešće u rušenju novosadske vlasti. (M.S. - miodrag@021.rs)

  • 01.08.2012 05:28
    Nada
    Bravo za NOPO koji se ponasa drugacije od svih. Nema coveka iz bilo koje stranke koji razmenjuje misljenja sa ljudima koji ga jesu ili nisu birali. E kada mi nadjete jos nekoga slicnog, javite. Mozete da im pisete danima i nece vas udostojiti minuta svog vremena ni u mislima jer im narod nije ni vazan.Bravo Zivko. Bravo NOPO. Obecali ste da necete ni sa kim i nemojte jer i nemate sa kim. Sve ih vec poznajemo vise od dve decenije. Ne obracajte paznju na one sa kojima nemate nikakve slicnosti. Samo napred!
  • kopo

    31.07.2012 12:05
    smehotresna olimpijada
    smešno je da čovek koji je prevarom ušao u gradski parlament priča o poštenju. pošteniji su ovi što su kupili glasove za rome od nopo ekipe koja se predstavlja zaštitnicima vlaške manjine!
  • Slobodan

    31.07.2012 08:46
    Re: LakyNS
    Prvo, sad je vec jasnije tvoje politicko opredeljenje.

    Drugo, niti je Zivko moj niti je bilo koja stranka "moj red". Razumem da je ovo tesko prihvatiti, jer cesta filozofija u nas je "Ako nisi sa mnom to znaci da si protiv mene".

    "Na kraju krajeva, običan Svet će čak reći, da onaj ko nije za rušenje kriminalne vlasti DS-a i LSV u Novom Sadu, direktno stao uz iste"

    Obican svet to nece reci, nego simpatizeri opozicije. Ja sam obican svet i ja hocu da gradonacelnika biram direktno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti