Uklonjena divlja deponija u Budisavi

Radnici "Čistoće" uklonili su divlju deponiju u Budisavi na potezu "staro vašarište".

Radnici "Čistoće" uklonili su divlju deponiju u Budisavi na potezu "staro vašarište".

Kako se navodi u saopštenju, čišćenje je trajalo deset dana, a na Gradsku deponiju je odneto 12.000 kubika otpada. Posao je obavljen po nalogu Zavoda za izgradnju grada i Gradske uprave za komunalne poslove.

U "Čistoći" navode da svake godine na Gradsku deponiju sa "vašarišta" odnesu više hiljada kubika otpada, iako su svim domaćinstvima u Budisavi dodeljene besplatne kante, koje se redovno prazne, a u tom mestu se, takođe, realizuju programi odnošenja baštenskog i krupnog otpada.

Iz "Čistoće" apeluju na građane da se ponašaju odgovornije prema okruženju u kome žive i da svoj otpad odlažu na adekvatan način - u kante i kontejnere.

  • Lala

    31.07.2012 09:39
    Stoka
    Stoka ostaje stoka... Kamo lepe sreće da se malo opametimo...

    Mada ruku na srce čista je Budisava kao selo, Kać je prljaviji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti