G17 u kombinaciji za novu gradsku vlast?

Predsednik Gradskog odbora G17 Dalibor Novaković nije želeo da komentariše navode o mogućem formiranju gradske vlasti u Novom Sadu, ali nije isključio mogućnost da se i njegova stranka nađe u budućoj koaliciji.
Predsednik Gradskog odbora G17 Dalibor Novaković nije želeo da komentariše navode o mogućem formiranju gradske vlasti u Novom Sadu, ali nije isključio mogućnost da se i njegova stranka nađe u budućoj koaliciji.

Činjenica da Ujedinjeni regioni Srbije nisu prešli cenzus u Novom Sadu, po svemu sudeći, nije presudna što se tiče podrške potencijalnoj koaliciji. Novaković je naveo da će više razgovora o tom pitanju biti kada se vrati sa godišnjeg odmora. "Sve je moguće", komentar je Dalibora Novakovića koji ostavlja puno prostora nedoumici.

Prvi čovek Dinkićeve partije u Novom Sadu prokomentarisao je i glasine koje su se nakon izbora pojavile u novosadskim političkim krugovima da je Novaković napustio stranku i prešao u redove Lige socijaldemokrata Vojvodine. Prema njegovim rečima, taj scenario je jednako verovatan kao da lider LSV Nenad Čanak napusti svoju i pridruži se drugoj partiji.

"Da ja kao predsednik Gradskog odbora menjam stranku? Pa to bi bilo kao da Boris Tadić ili Nenad Čanak menjaju svoje liderske pozicije u stranci, potpuno van pameti. Stvarno ne znam od koga je potekla ta dezinformacija", kaže on.

Kako 021 nezvanično saznaje, podrška G17 novoj gradskoj vlasti značila bi dobijanje dela kolača prilikom nove podele javnih preduzeća u Novom Sadu, bez obzira na činjenicu da ova stranka nije prešla cenzus u gradu. Prema našim saznanjima, nova vlast bila bi pandan republičkoj.

Sam Dalibor Novaković je u prethodnoj partijskoj podeli javnih preduzeća držao direktorsku fotelju u "Čistoći", da bi ga nakon izbora na toj poziciji nasledila Željka Jurakić iz Demokratske stranke, pa nije isključeno da se u slučaju promene gradske vlasti i podrške beogradske centrale G17 on vrati na čelo ovog javnog preduzeća. (M.Sovilj – miodrag@021.rs)

  • jaaa

    04.08.2012 13:51
    nije nego...
    Ili ce Milica iz Cistoce preci u URS ili ce njega odvesti u LSV.Pre ce biti ovo prvo,zato Canak pusta balone,zna da je Mica vezana za svog direktora...
  • MILOJKO

    02.08.2012 12:02
    OVO
    se kosi sazdravim razumom! PA, ljudi, ejjjj, URS (G 17) nije prešao cenzus!!!

    Sutra ja dajem izjavu:

    "novoosnovana stranka MILOJKO I SINOVI daje podršku novoj koaliciji"

    Preksutra naslovi:

    "podrška MILOJKA I SINOVA novoj gradskoj vlasti značila bi dobijanje dela kolača prilikom nove podele javnih preduzeća u Novom Sadu, bez obzira na činjenicu da ova stranka nije prešla cenzus u gradu"

    LJudi osnivajte stranke i svi U PODRŠKU!!!
    Šta reći, a ne zaplakati?!
  • novosadista

    01.08.2012 12:51
    eksperti
    Cistocu treba lepo da privatizuje G17 i kraj,toliko im je prirasla za srce,prepuna je partijskih vojnika,a treba i jos njih da se uhlebi,svi koji glasaju za G17 u Novom Sadu,svih 234,hahahaha,strasno,ekipa koja vodi i G17 i cistocu i kliker bi pokvarila!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti