SNS: Višekruna nije funkcioner, samo član

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije  je da nas osudio "tendenciozno plasiranje vesti koja se pojavila u toku današnjeg dana u pojedinim medijima o tobožnjim pretnjama koje upućuju funkcioneri Srpske napredne stranke potencijalnim koalicionim partnerima u budućoj gradskoj vlasti".
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije  je da nas osudio "tendenciozno plasiranje vesti koja se pojavila u toku današnjeg dana u pojedinim medijima o tobožnjim pretnjama koje upućuju funkcioneri Srpske napredne stranke potencijalnim koalicionim partnerima u budućoj gradskoj vlasti".

Đorđe Višekruna koji se pominje u navedenoj vesti je član SNS, a ne stranački funkcioner, saopštio je novosadski odbor SNS.

SNS tvrdi da stvaranje političke napetosti u Novom Sadu inicira "odlazeća vladajuća garnitura".

"Činjenica da je neki tekst, koji je jedan od stotina hiljada članova stranke, postavio na svom fejsbuk profilu postao glavna vest u pojedinim medijima zaista nije vredna komentara", zaključuje SNS i poziva medije da maksimalno profesionalno izveštavaju kada je reč o predstojećim pregovorima o formiranju nove odborničke većine u Skupštini grada Novog Sada.

U Novom Sadu na vlasti je koalicija Demokratske stranke, Lige socijaldemokrata Vojvodine i SPS-a, a već danima traju spekulacije o mogućnostima smene aktuelne gradske vlasti i formiranja nove. Osnov nove vlasti činili bi naprednjaci i socijalisti, ako SPS napusti sadašnju koaliciju.

Naprednjak na Fejsbuku zapretio SPS zbog Novog Sada

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Đorđe Višekruna zapretio je, na svom Fejsbuk profilu, Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) da će snositi posledice ukoliko ne izađe iz gradske vlasti sa demokratama u Novom Sadu.

"Ili ćete srušiti novosadsku vlast i napraviti drugačiju većinu zajedno sa SNS, ili ćete u samoj Vladi Srbije imati silne probleme", naveo je Višekruna na Fejsbuku.

On je poručio SPS-u da se "ne zavitlava" i da ne "ponižava" SNS time što traži od naprednjaka da prvo dokažu da postoji sigurna većina, kako bi izašli iz aktuelne novosadske vlasti.

"Prvo vi izađite iz vlasti, pa će se neka druga većina veoma lako formirati. Elem, ne možete da sedite na dve stolice", naveo je Višekruna.


 

  • liman1

    02.08.2012 10:47
    @Djordje V
    mnogo si kjut, ajd kad zavrsis sa onim denserom,voleo bih da se upoznamo i druzimo;).samo sto manje da pricamo...
  • MILOJKO

    02.08.2012 09:59
    Ne mogu da verujem
    Hoće li i sutra kada počnete da bijete po ulicama, a to se slučajno negde objavi to nazivati TENDENCIOZNIM PLANIRANJEM VESTI!?

    Alo, bre, Vučićevci, dosta tih fora.

    Svi vas kao muče, kinje, prozivaju po nalozima itd.., a vi FINI, TIHI, UČTIVI, TUŽNOGA POGLEDA, OTREMBEŠENE USNE.
    Hoće li i u buduće svaka objava istinitih hlagrantnih činjenica koje vam se nesviđaju biti tumačena kao napad od strane "tajkunskih" medija. Jel samo to znate?

    U političkim emisijama VUČIĆ svako pitanje koje mu ne odgovara pretvara u teoriju zavere!

    LICEMERI!
  • MILOJKO

    02.08.2012 09:44
    kakav će to
    konglomerat biti! Majko moja!

    "Prvo vi izađite iz vlasti, pa će se neka druga većina veoma lako formirati"

    SPS, PUPS, JS, SDPS, PS, SNS, PSS, NS, DVERI, DSS, RDS, SPO, G 17... "lako formirati"?

    lako vama...
    TEŠKO NAMA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti