LDP: Montažno-demontažni režim u Novom Sadu

Novosadski odbor LDP saopštio je da je u Novom Sadu u toku "najgora manipulacija glasovima birača i kriminalna trgovina odborničkim mandatima".

Novosadski odbor LDP saopštio je da je u Novom Sadu u toku "najgora manipulacija glasovima birača i kriminalna trgovina odborničkim mandatima".

LDP je najavio da će zbog toga podneti krivične prijave protiv onih koji prodaju izbornu volju građana i da je spreman da se uključi u širok politički front za očuvanje Novog Sada.

- Konačno se pokazalo da jedino LDP nije izdao ideje za koje se zalaže, i to ne samo u toku izborne kampanje, dok su koalicije aktuelne većine u gradu volju svojih glasača prekrojile u sopstveni interes. Pozivamo Demokratsku stranku da se oslobodi ličnih sujeta i pogrešnog kadrovanja, Srpski pokret obnove da ne izda svoje principe zarad nekoliko direktorskih fotelja, a Romsku demokratsku stranku da objasni da li je istekao rok trajanja paketima i "subvencijama" koje su delili u izbornoj kampanji - navodi se u saopštenju.

GO LDP takođe traži od Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije da "prekinu sa pritiscima za nasilnu promenu vlasti iz partijskih centrala i da javno objasne koju to novu politiku i viziju razvoja grada nude Novosađanima".

  • Stari liberal

    03.08.2012 09:57
    SPS se dvoumi
    Eto kazu ipak nema vecine za smenu! Joj ljudi, ala je ova politika gora od pomija.
    Vise bih voleo da je LDP dobio 6% a ne oni Romi bez Roma sa bivsim radikalima i spekulantima svih vrsta
  • N.S.

    02.08.2012 12:22
    Aaaaaaaaaa
    Anti-Lopovsku-Bahatost koju je DS-LSV doktorirala dok su bili na vlasti.
  • surovi che

    02.08.2012 12:18
    Srpska satira
    Ovako se sa srpskim narodom ni turci nisu sprdali, pa i veliki Domanovic bi ostao bez teksta...Za cega ili bolje receno za koga smo mi glasali kad svako moze sa svakim samo pare da se vrte sto bi bg sindikat rekao...E moj narode ko ti glavu nosi, dozvolili smo Dinkicu dam nam kroji vlast u srpskoj Atini a ni cenzus nije mogao da predje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti