Kasni dozvola za rekonstrukciju "Karađorđa"

Uprkos najavama da će rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" početi do kraja jula, to se nije dogodilo.
Uprkos najavama da će rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" početi do kraja jula, to se nije dogodilo, a kako Radio 021 saznaje, razlog je kašnjenje građevinske dozvole.

 

Kako za 021 kaže portparolka "Poslovnog prostora" Milica Milović, Fudbalski klub Vojvodina dostavio je projektno-tehničku dokumentaciju, a od Gradske uprave za urbanizam trenutno se čeka dobijanje građevinske dozvole. Međutim, nije poznato koliko će to trajati.

"Iako se očekivalo da za izdavanje dozvole neće trebati više od desetak dana, taj rok je produžen zbog nepotpune dokumentacije i još uvek se ne zna kada ćemo početi radove", rekla je Milović za portal 021 i dodala da "Poslovni prostor" ne može uticati na rokove, jer dozvolu izdaje Gradska uprava za urbanizam i stambene poslove.

Podsećamo da bi po najavama obnova stadiona trebalo da se obavi u dve faze u kojima je planirana rekonstrukcija južne i istočne tribune, izgradnja novih svlačionica i kancelarija za novosadske sportske klubove. (Vuk Kešelj)

  • ponedeljak

    03.08.2012 10:19
    ponedeljak
    cudno???
    portparolka nije spomenula da ce se dozvola dobiti u ponedeljak i da ce rekonstrukcija poceti u ponedeljak. Nesto tu ne stima.
  • @корида

    03.08.2012 06:07
    Да вас имао као и Сланинара можда бисте могли да извршите притисак да се среди и стадион Радничког? Уосталом тај хибрид клуб(шта сте ви Еђшег, Трговачки или Раднички а имате боје Нак-а), који је створио Хуго Рушевљан никада није могао да се мери са клубом који је основан давне 1914. године.
    Данас је група нациста преузела трибину тог клуба и жели да нам београдском узору створио нови Рад.
    Усталом погледајте њихов јутуб канак.
    http://www.youtube.com/user/ljoticss/videos?sort=dd&view=0&page=2
  • firmaš

    02.08.2012 23:11
    Prvo mu rekonstruišite ime u Stadion Vojvodine!

    Nije lepo da stadion FK Vojvodina, iz Panonske nizije, nosi ime po turskom nadimku nekog Balkanca koji sa Vojvodinom, Novim Sadom i Panonskom nizijom i fudbalom nema nikakve veze.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti