SPS: Ne postoji većina za promenu vlasti u Novom Sadu

Gradski odbor SPS je saopštio da je u razgovoru sa predstavnicima Srpske napredne stranke konstatovano da trenutno ne "postoji kvalifikovana većina, neophodna za promenu vlasti u Novom Sadu".

Gradski odbor SPS je saopštio da je u razgovoru sa predstavnicima Srpske napredne stranke konstatovano da trenutno ne "postoji kvalifikovana većina, neophodna za promenu vlasti u Novom Sadu".

Navodi se i da odbornici koalicije okupljene oko SPS "nemaju ključnu ulogu u opredeljivanju skupštinske većine, te da postoji spremnost za razgovore sa svim relevantnim političkim činiocima, zarad interesa Novosađana".

Sastanak predstavnika dve partije održan je u sredu u prostorijama Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Ulici Vase Stajića, a na inicijativu Srpske napredne stranke.

Kako je saopšteno, na sastanku se razgovaralo o funkcionisanju gradske vlasti, razvoju grada u narednom periodu, kao i o inicijativi Gradskog odbora SNS o prekomponovanju lokalne vlasti.

  • 03.08.2012 17:29
    Stari Limanac
    Čini mi se da su socijalisti Novog Sada najviše uradili na reformisanju partije, i sigurnim koracima koračaju ka sledećim izborima. Čini mi se da imaju i kvalitetnija kadrovska rešenja od prethodnika, što će najbolje pokazati vreme pred njima. Prateći lokalne medije stiče se jasan utisak da je Siniša Sević, iako relativno mlad čovek, najozbiljniji od svih lidera političkih stranaka u Novom Sadu. Odavno nisam primetio takvog političara na političkoj sceni našeg grada.
  • 03.08.2012 09:11
    sns
    Novosadski SNS trenutno vode ljudi koji su i članovima stranke "izašli iz volje" i kojima očigledno niti potencijalni partneri ne veruju dovoljno. Toliko arogancije, površnosti i nedostatka takta na jednom mestu retko se sreće.
    Vlast u NS-u može da promeni jedino dogovor Vučića i Dačića, nikako "lokalna samoinicijativa"... a oni će verovatno pričekati i "odmeravati"...
  • SPO

    03.08.2012 08:56
    Odlicno dobili smo ZIG a tamo su i velike plate i primanja, siguran sam da ce stranka dobro nagraditi aktiviste kao sto je i u Toplani radjeno .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti