Od ponedeljka novčana pomoć nezaposlenima

Isplata novčane pomoći za nezaposlene za jun kreće u ponedeljak, kažu u Centru za informisanje Nacionalne službe za zapošljavanje.

Isplata novčane pomoći za nezaposlene za jun kreće u ponedeljak, kažu u Centru za informisanje Nacionalne službe za zapošljavanje.


"Prema informacijama kojima mi raspolažemo u Nacionalnoj službi, u ponedeljak počinje isplata novčane naknade za nezaposlene", rečeno je za Radio 021 u Centru za informisanje.

Jedna slušateljka Radija 021 požalila se da isplata novčane naknade kasni, a da informacije o tome nisu dostupne na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.

Prema njenim rečima, kada je kontaktirala ovu službu, kao razlog kašnjenja navedeno je čekanje novca iz Trezora.

  • milena

    23.01.2013 13:00
    novcana nadojknada....
    interesuje me da li postoji mogucnost da kada si na evidenciji nacionalne sluzbe za zaposljavanje duze od sest meseci za trazenje posla,cula sam da [postoji mogucnost nha novcanu nadoknadu....ps.nisam bila u radnom odnosu...
  • 05.08.2012 17:03
    nezaposleni
    licno sam dvadeset godina nezaposlen i za to vreme nisam dobio nikakvu novcanu pomoc, znaci sam naslov nije istinit
  • Bili

    04.08.2012 17:19
    Ma nije moguće
    Po Vasinu nema nezaposlenih ,ili ako ih ima oni su u tragovima ,baš se čudim,nezaposleni u Vojvodin -Srbiji,cccccccccccc

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti