DS: Odbornička grupa jedinstvena

Novosadski odbor Demokratske stranke saopštio je da je Odbornička grupa "Izbor za bolji Novi Sad - Bojan Pajtić" u potpunosti jedinstvena i da "nijedan odbornik sa te liste neće izneveriti volju građana".

Novosadski odbor Demokratske stranke saopštio je da je Odbornička grupa "Izbor za bolji Novi Sad - Bojan Pajtić" u potpunosti jedinstvena i da "nijedan odbornik sa te liste neće izneveriti volju građana".

Gradski odbor se oglasio povodom, kako navode, napisa u pojedinim medijima sa "tendencioznim informacijama o mogućoj destabilizaciji postojeće skupštinske većine" u gradu.

"Novosađani su Demokratskoj stranci poverili najviše mandata u Skupštini grada i nijedan odbornik sa naše liste neće izneveriti volju građana, niti dovesti u pitanje aktuelnu skupštinsku većinu", stoji u saopštenju.

"Demokratskoj stranci na prvom mestu je poboljšanje kvaliteta života Novosađana, a ne dnevno-političke spekulacije i neproverene informacije, koje se neodgovorno plasiraju u delu javnosti", piše u saopštenju.

  • Laza

    10.08.2012 13:35
    Časne sestre
    Demokratska stranka deli se na tri frakcije ,pa zar mislite da je to manastir, pa i u manastiru ima pobegulja, za četvoro se već zna ,a kad ih pritisne policija zbog krađa ,nabavki vozila za lokalnu samoupravu i druga JKP-a pući će ko petarda ,a to se tempira za polovinu Septembra ,a ima priče i oko Razvojne banke Vojvodine,pa tako ,putuj Igumane nebrini za manastir (dok si u pritvoru).zato ne smarajte već kući se speremajte ,jer ko sa LJigašima kuću pravi ona mu se brzo uruši.
  • MR.T

    06.08.2012 13:07
    Da li su Ligasi svi sigurni videce se u septembru a posto je ocigledno da ce biti nova vecina onda se svi zele prikljuciti njima a sto ovaj MSI prica za DSS odbornike ako je istina onda su se zestoko obrukali jer ce vecine biti i bez njih .Sto se tice Radikala oni su desna ruka Pajtica zbog Mircica .
  • Set

    06.08.2012 08:18
    Slazem se da je sramota sto ce jedna stranka koja u gradu nije prosla cenzus biti zastupljena u gradskoj skupstini. Mislim da je u ovom trenutku najbolje ici na nove izbore u Novom Sadu jer se vecini gradjana smucilo sve ovo. Sada su maske pale, pa sto ne bi imali izbore kojim bi se ili potvrdila ili pak promenila volja gradjana? Sto da se nastavlja sa praksom, koju je na zalost zapocela koalicija DS-LSV da se preotimaju odbornici drugih stranaka? Pa svi se secamo otimanja odbornika DSS, Maje Gojkovic, G17...Sto to sada moramo ponovo gledati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti