FOTO: Sređuje se vodovod u Radničkoj ulici

U toku su radovi u Radničkoj ulici u centru Novog Sada koji će trajati naredna dva meseca.  
U toku su radovi u Radničkoj ulici u centru Novog Sada koji će trajati naredna dva meseca.

 

Kako saznajemo, u planu je obnova vodovoda i kanalizacije.

Kako su nam rekli radnici na gradilištu, granitne kocke kojima je ova ulica popločana biće vraćene po završetku radova, a što je bio jedan od uslova da oni otpočnu.

 

 

  • Radnička 51

    12.08.2012 19:10
    Parkiranje, trotoari,prilaz
    Šta se dogadja sa parkiranjem u Radničkoj i stanarskim karticama?Gde je predvidjeno da se parkiraju aitomobili u naredna dva meseca a da Parking servis ne okači kaznu stanarima.
    Dok traju radovi potrebno je dozvoliti stanarima da se parkiraju i na mestima koje ne pokriva stanarska kartica, molila bih nadležne da reše taj problem,inače će nam automobili biti zarobljeni. Granitne kocke su naravno obeležje ulice, ali drveće je toliko staro da korenje podiže asfalt na trotoaru i parkingu a da o tome niko od nadležnih ne vodi računa!
    Molila bih i da se uredi trotoar duž cele Radničke ulice koji je uglavnom katastrofalan, kao i asfaltiranje prilaza ispred ulaza u zgradu Radnička 49 i 51 koji je toliko trošan da već vire već armaturne Asfaltiran je prilaz u dvorište zgrade a trotoar i prilaz ulazima je ostao ruiniran,iako je i javna površina!!!!
  • Dr Petrović

    07.08.2012 20:31
    A parkiranje?
    Šta sa parking mestima, stanarskim? Da li građani dobijaju kompenzaciju za svoje stanarske karte ?
  • radnicka

    07.08.2012 15:47
    radnicka
    Molim 021 da zatrazi zvanicnu informaciju od gradskih celnika o rekonstrukciji ulice, a sve gradjane koji zive u Radnickoj da svakodnevno prate radove kako nam se ne bi ponovilo rusenje dimnjaka ili kojim slucajem asfaltiranje ulice il, daleko bilo, rusenje drvoreda. Vec smo se navikli da ne cuvamo i ono malo gradskog nasledja koje imamo u Novom Sadu. A koliko vidim pored ulaza u skolu ,,Djordje Natosevic,, vec je jedno drvo posteno naceto jer mu je isecen koren. Nadam se da su novosadjani sazreli za ozbiljnu gradjansku inicijativu kako nam ne bi unistili i ono malo sto je ostalo od vec unistenog grada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti