Centar strane knjige od naredne godine

Na mestu nekadašnje antikvarne knjižare "Orfelin" gradi se Centar strane knjige Gradske biblioteke.
Na mestu nekadašnje antikvarne knjižare "Orfelin" gradi se Centar strane knjige Gradske biblioteke.

Tako će ovo mesto, koje je godinama predstavljalo autentično okupljalište novosadskih intelektualaca i istinskih ljubitelja knjige, postati ogranak namenjen izučavanju stranih jezika i kultura.

Zgrada, čija izgradnja košta 2,5 miliona dinara, biće završena do septembra, a očekuje se da će sa radom početi u prvim mesecima naredne godine.

  • NS

    08.08.2012 08:00
    Sjajno!
    Sjajna vest! I interesantno mi je kako ljudi ovakve vesti ne komentarišu, ali zato na desetine komentara se pojavljuju u vestima koje se bave međustranačkim zađevicama. I mi Novosađani, ponekada malograđanski, volimo da se hvalimo kako smo kulturni, ali ostajemo nemi na ovakvu vrstu vesti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti