Turnir u tenisu glavom ovog vikenda na Štrandu

Ovog vikenda se na Štrandu igra 15. po redu Memorijalni turnir u tenisu glavom "Vladimir Francišković".

Ovog vikenda se na Štrandu igra 15. po redu Memorijalni turnir u tenisu glavom "Vladimir Francišković".

Takmičenje počinje u petak u 13h i trajaće do nedelje, a organizatori očekuju učešće 40-ak ekipa u četiri kategorije - pioniri, juniori, seniori i veterani. U petak su na programu kvalifikacije i razigravanja mlađih kategorija, dok će se u subotu i nedelju održati mečevi za plasman u seniorskoj konkurenciji.

Ove godine, novina je da će pobednik finalnog meča u seniorskoj konkurenciji biti ekipa koja prva osvoji tri seta, dok je prethodnih godina za titulu bilo neophodno samo dva. Za najbolje su obezbeđene robne nagrade.

Učešće na turniru se ne naplaćuje. Ekipe se mogu prijavljivati na samom terenu na centralnom delu plaže na Štrandu, a prijavljivanje je moguće i telefonom na broj 065/541-58-88, ili imejlom na adresu tenis.glavom@gmail.com.

Prvi turnir u tenisu glavom odigran je 1987. godine, a od 1998. turnir nosi ime Vladimira Franciškovića, tragično preminulog višestrukog šampiona.
  • V

    09.08.2012 06:09
    Secam se...
    Goran(Ivancic) i Franca su bili tandem snova! Ples porkaj Dunava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti