RTV večeras prenosi iz Beča meč Rapid - Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine danas u Beču u revanšu trećeg kruga kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Rapida brane prednost od 2:1.

Fudbaleri Vojvodine danas u Beču u revanšu trećeg kruga kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Rapida brane prednost od 2:1.

- Jedva čekamo da počne utakmica - poručuje Miroslav Vulićević, kapiten Vojvodine. - Igraćemo glavom, pametno, skoncentrisani na svaki trenutak meča i detalj igre. Očekujem da će domaći da navale u prvih pola sata i da u tom periodu pokušaju da odrede tok meča. Imaće i podršku navijača, ali uveren sam da ćemo sve to izdržati i osloboditi se pritiska. Ne očekuje nas ništa novo, sve smo to iskusili i na nama je da odigramo smireno, pas igrom da kontrolišemo loptu do njihovog gola i da im pretimo. Zato smo i došli u Beč.

Izvesno je da će napad predvoditi Oumaru, a igru kreirati Grin, Moreira, Stevanović i mladi Poletanović, kao i da će se na poziciju štopera, pored Đurića, vratiti Trajković, a još su neizvesne kombinacije vezane za poziciju levog beka, na kojoj takođe može da dođe do promena.

- Težimo tome da igramo jednako dobro i na našem i na gostujućem terenu, da nametnemo stil igre zasnovan na ofanzivnom fudbalu. Takav tim hoćemo, bez obzira na to gde igramo. Pored Oumarua, imamo još strelaca koji se dokazuju i uveren sam da imamo mogućnost da nadigramo protivnika kao što je Rapid - ističe trener Zlatomir Zagorčić.

Novosađani očekuju da će Rapid večeras nastupiti u otvorenijoj formaciji, što će ostaviti prostora za igru napadača Vojvodine. - Rapid je ofanzivno orijentisana ekipa, s bekovima koji su stalno visoko i sigurno će nas napasti. Međutim, ne vidim u kom segmentu bi mogli da naprave neke promene za prevagu. Pokušaćemo da svaku njihovu grešku koristimo i kažnjavamo - kaže Zagorčić.

Utakmica počinje u 21.05h, a televizijski prenos je na RTV.

  • poraženi

    09.08.2012 21:54
    Kakvo dostignuće za RTS!!!
    Auuuu... pa šta onda. Kad RTS bude stvarao (proizvodio) neki dobar naučni ili zabavni program ili kvalitetan obrazovni program za decu ili kad ukinu reprize budalastih serija iz 70-ih i 80-ih koje emituju stoti put, to će biti vest. Fudbal može da prenosi (snima)svaka kamera a prenos inače plaćaju građani Srbije. Tijanić sigurno nije uložio svoj novac za prenos utakmice.
  • arizonac

    09.08.2012 09:05
    Igraću iz jedan u jedan. Sigurna zarada.
  • Sale

    09.08.2012 08:57
    Svaka cast...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti