Premešteni kontejneri s Mošine vile

JKP "Čistoća" je premestila kontejnere koji su se nalazili kod autobuske okretnice kod "Mošine vile" na početak Fruškogorskog puta.

JKP "Čistoća" je premestila kontejnere koji su se nalazili kod autobuske okretnice kod "Mošine vile" na početak Fruškogorskog puta.

Prethodno je lokacija kod "Mošine vile" na Popovici očišćena od velike količine nagomilanog otpada.

Čistoća podseća da se s Popovice smeće odnosi utorkom, tako da građani kante treba da iznesu ispred svojih kuća do šest ujutro.

Oni kojima kante nisu podeljene, džakove sa otpadom mogu da ostave na Fruškogorskom putu, takođe utorkom do šest ujutro ili da smeće odnesu do kontejnera koji se nalaze na početku ove ulice.

  • Lauda

    13.08.2012 18:20
    Sada na Popovici nema ni jednog jedinog kontejnera. A đubre ostavljaju u kesama kraj puta svaki dan pa do utorka budu pocepane a đubre rasuto na sve strane.... Divota
  • sk

    13.08.2012 13:55
    Dobar marketing su uradili, uklonili su ono što je objavljeno u medijima,a prema Institutu kod nadvožnjaka i dalje stoji deponija koji izgleda ne žele da primete.
  • čeda

    13.08.2012 13:40
    najzad
    ono je bila katastrofa. Naša slika i prilika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti