Pavličić: Ja samo radim svoj posao

Gradonačelnik Novog Sada i predsednik Gradskog odbora DS Igor Pavličić rekao je danas da nema nikakav komentar na jučerašnji istup Gradskog odbora SNS i da "radi svoj posao".
Gradonačelnik Novog Sada i predsednik Gradskog odbora DS Igor Pavličić rekao je danas da nema nikakav komentar na jučerašnji istup Gradskog odbora SNS i da "radi svoj posao".

"Neman komentar, radim svoj posao za koji smo dobili većinsko poverenje Novosađana", kratko je odgovorio Pavličić zamoljen da prokomentariše najavu predsednika novosadskih naprednjaka Miloša Vučevića da će od Predsedništva SNS zahtevati da istraje na tome da SPS poštuje koalicioni sporazum, prema kome će se na lokalnom nivou, gde god je to moguće, formirati vlast po ugledu na republički nivo ili da o tom sporazumu vrh stranke ponovo glasa.

Predsednica odborničke grupe "Svi za Novi Sad" i članica Gradskog odbora SPO Branka Bežanov izjavila je danas da je toj odborničkoj grupi najbitniji koncept rukovođenja gradom.

"O našem konceptu uređenja i ravnomernog razvoja grada razgovarali smo s gradonačelnikom Pavličićem, a uskoro ćemo razgovarati i sa predstavnicima SNS, ali i s predstavnicima drugih stranaka koje imaju odbornike u Skupštini grada", rekla je Bežanov, ističući da očekuje da će u tim razgovorima postići "visok stepen saglasnosti kako bi ostvarili svoje programske ciljeve".

Odborničku grupu "Svi za Novi Sad" u Skupštini Grada Novog Sada čini šest odbornika Romske demokratske stranke i tri odbornika SPO, a mnogi tu odborničku grupu vide kao presudan tas na vagi za formiranje vladajuće većine u gradu, bez čije podrške je nemoguće formirati gradsku vlast u Novom Sadu.

  • NikolaNS

    20.08.2012 17:02
    Molim te
    Aj'' nemoj više da radiš.
  • h1n1

    20.08.2012 13:23
    pogledaj mu lik
    da li bi mu dali da vam pričuva dete ?
  • 20.08.2012 09:23
    apsolutno te shvatam
    ja samo radim svoj posao...to je mantra nesposobnih poslusnika iz nirnberskog procesa tako da je na mestu i kod naseg gradonacelnika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti