Glišić: "Miodrag Kostić ne finansira Dveri"

Ivan Kostić, koordinator ekstremističkog pokreta Dveri za Vojvodinu, blizak je rođak poznatog biznismena Miodraga Kostića.
Ivan Kostić, koordinator ekstremističkog pokreta Dveri za Vojvodinu, blizak je rođak poznatog biznismena Miodraga Kostića.

Predsednik rukovodstva ovog pokreta Vladan Glišić kaže za Radio 021 da je tačno da je Kostić u srodstvu sa srpskim "kraljem šećera", ali navodi da ta činjenica nema nikakve veze sa izvorima finansiranja ovog ekstremističkog pokreta.

"Ne znam da li mu je baš od strica, ali mu jeste rođak. U Srbiji smo svi donekle rođaci, a Ivan Kostić je čovek koji je već deset godina saradnik Dveri, iskreni patriota i borac protiv DS i njenog režima, tako da njegove rodbinske veze nisu bitne, ma koliko bliske bile", kaže Glišić za Novosadski informativni portal.

Prema njegovim rečima, Dveri su nakon predizborne kampanje podnele izveštaj o finansiranju i donacijama koje su dobili i u njemu se ime Miodraga Kostića i njegove kompanije "MK group" nije pominjalo. "Nismo čak imali ni priliku da upoznamo Miodraga Kostića, tako da nema ni govora o tome da on finansira Dveri. Naša kampanja je bila potpuno transparentna, što je potvrdio i izveštaj Transpareny International-a", navodi Glišić.

I pored najave da ćemo dobiti zvaničan odgovor od Kostićeve kompanije "MK group" povodom ovih navoda, na adresu naše redakcije i dalje nije stigao njihov dopis.

Podsetimo, Ivan Kostić je u Rusiji kao predstavnik Dveri prisustvovao obraćanju Putina studentima, nakon čega se probio napred i neformalno porazgovarao sa predsednikom ove zemlje. Kako je sam Kostić tada prokomentarisao za medije, od Putina je dobio odgovor da samo od građana Srbije zavisi koliko će se okrenuti Rusiji kao savezniku. (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

  • А од кума

    21.08.2012 11:56
    шећерана
    Чанак је спин мајстор, нема шта.
  • Vlada

    21.08.2012 08:54
    Podrška
    Pokazali su da su istiji od drugih, Sva podrška Paroviću i Djurdjevu, molim Vas nastavite dalje da se borite Srbija ne može da čeka, rasturiće nas ovi Čankovi ako budemo oklevali.
  • 21.08.2012 07:05
    Demontaza Glisica i podrska Parovicu!!! Pokazao si Glisicu ko te placa... Momci iz novosadskih Dveri imate punu podrsku od vasih glasaca sa LImana!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti