Manifestacija za ljubitelje planinarenja

Planinarsko društvo "Vilina vodica" iz Bukovca 8. septembra organizuje Bukovački maraton na Fruškoj gori.
Planinarsko društvo "Vilina vodica" iz Bukovca 8. septembra organizuje Bukovački maraton na Fruškoj gori.

Start je predviđen u 9.30h, a učesnicima će na raspolaganju biti četiri maratonske staze.

Najkraća i najlakša biće staza za najmlađe, duga sedam kilometara, koja vodi od Bukovca do Viline vode i nazad. Najzahtevnija će biti staza velikog maratona ukupne dužine 47,8 kilometara, koja takođe startuje u Bukovcu i vodi preko Viline vodice, Astala, Iriškog venca, manastira Novo Hopovo, Staro Hopovo, TV tornja, manastira Grgeteg, Krušedol i Velika Remeta, Brankovog groba sve do Bukovca.

Organizatori su za učesnike pripremili takmičarske knjižice, sa podacima o svim stazama, a prijava se može preuzeti sa sajta www.vilinavodica.org.rs .

  • jole

    07.09.2012 04:52
    Molim Vas da livadarenje ne poistovecujete sa planinarenjem to su deve razlicite stvari a ovo sto Vi najavljujete je jako lep dogadjaj al to je livadarenje.Kod nas je planinarenje zamrlo jos od pucanja Jugoslavije.
  • 06.09.2012 22:41
    Poziv za sve ljubitelje prirode
    Pored uživanja u prirodi staze vode pored dosta manastira čiju tradiciju možete upoznati i na ovaj način. Potrebna je samo dobra volja a par sati uživanja u prirodi sigurna sam da će vas oplemeniti i da ćete poželeti da što duže ostanete u istoj.
    Vidimo se na stazi! :)
  • 21.08.2012 11:36
    сремац
    Лепо,свака част организаторима да су одржали традицију и ове године.Позив свим љубитељима природе да дођу у Буковац.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti