Smotra oldtajmera za vikend u Novom Sadu

Auto moto klub "Veteran" organizuje tokom vikenda tradicionalnu smotru oldtajmera u Novom Sadu.
Auto moto klub "Veteran" organizuje tokom vikenda tradicionalnu smotru oldtajmera u Novom Sadu.

Na 18. međunarodnom skupu starovremenskih vozila očekuje se učešće između 80 i 100 automobila, kamiona, motocikala, a najveći deo izloženih modela će biti u vlasništvu samih Novosađana članova kluba.

"Ove godine će biti manje gostiju jer je kriza onemogućila mnoge naše prijatelje da doputuju, ali će građani ipak imati priliku da vide mnoga starovremenska vozila", kaže predsednik Kluba Milija Stankov.

Tokom skupa, ljubitelji oldtajmera će obići nekoliko naselja oko Novog Sada, a građani će oldtajmere moći da pogledaju na izložbi u subotu od 17 do 19 časova na Trgu slobode i u nedelju od 11.30 do 13 časova na platou Spensa, tokom ispita spretnosti.

  • abc

    25.08.2012 13:02
    Oldtajmeri danas na putu za Novi Sad:

    http://www.youtube.com/watch?v=lXwlmjROOiM
  • posmatrač

    24.08.2012 08:03
    Ovo je uvek bila veoma lepa i zanimljiva smotra.Priziva u secanje neka bolja vremena.Kome nije pretoplo i koga ne mrzi, iskreno preporucujem da povede citavu porodicu i uziva bar sat-dva u predivnim automobilima i ljudima koji ulazu mnogo novca i vremena u ono sto istinski vole.Ali njima to ne smeta jer oni su pravi postovaoci i zaljubljenici.Mozemo li predvideti,hoce li se za 20-30 godina danasnji vlasnici 'Porse' i 'BMW' dzipova koji haraju po gradu ponasati na ovakav nacin?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti