Sutra akcija davanja krvi "Gari budi human"

Grupa Novosađana je preko društvene mreže Tviter i u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi i nekoliko organizacija pozvala Novosađane da se pridruže akciji dobrovoljnog davanja krvi.
Grupa Novosađana je preko društvene mreže Tviter i u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi i nekoliko organizacija pozvala Novosađane da se pridruže akciji dobrovoljnog davanja krvi.

Akciju su nazvali "Gari budi human", a podršku su do sada dali ženski klub američkog fudbala "Vojvotkinje", Udruženje građana "Ice New Now", Udruženje za unapređenje kvaliteta života "Ruke", Udruženje Građana "Porodični Vodič" i kafe picerija "La Mama".

Planirano je da akcija davanja krvi bude održana sutra od 8 do 14 časova u prostorijama Zavoda u Hajduk Veljkovoj ulici.

  • Vlada

    31.08.2012 10:12
    Petar - Šta ,ko ,kako ,ćemu???
    Pa šta da ti kažem gari, taj tvoj kraj očigledno nije u Novom Sadu. A kulturi u Novom Sadu se može prigovoriti mnogo, ali deluje ubedljivije kad to radi neko pismeniji od tebe. Nemoj da se ljutiš.
  • Petar

    30.08.2012 12:45
    Šta ,ko ,kako ,ćemu???
    Gari je oduvek bio u slengu barem u mom kraju za Rome ili po naški za Cigane ,i to je to ko sad to prevrće i menja ,nemamo pojma ,samo je glupo ,sam naziv GARI asocira na garave tamnopute i td. pa ko hoće nek se zove tako ,A kultura u Novom Sadu (po meni, dosta lažna,koprcanje neko ) više tu ne živi ,otišla trbuhom za kruhom,odavnoooooooo.
  • shmishmish

    28.08.2012 09:15
    Zelim samo da pojasnim neupućenima da je ova akcija humanog karaktera i da nema mesta komentarima na temu imena... Ako želite da podržite akciju, makar i širenjem informacije ako niste u mogućnosti da i sami date krv, odlično! Hvala vam u ime onima kojima je ta krv potrebna! A onima koji žele da se bave tuđim životima poručila bi da to preusmere na mnogo korisniji način...
    Sharing is caring! Vidimo se u petak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti