Deo taksista danas protestovao zbog prebijenih kolega

Deo novosadskih taksista danas je, uz zvuke sirena, protestovao gradskim ulicama u znak podrške pretučenim kolegama iz "Crvenog taksija".

Deo novosadskih taksista danas je, uz zvuke sirena, protestovao gradskim ulicama u znak podrške pretučenim kolegama iz "Crvenog taksija".

U koloni od dvadesetak vozila bili su uočljivi taksisti iz Crvenog i MB taksi udruženja.

Ranije je bilo najavljeno da će protestna vožnja biti organizovana sutra, a revoltirani vozači su trebali da od nadležnih traže da im zaštite život i pravo na rad, i da ubuduće spreče ovakve incidente.

Novosadska policija još traga za petoricom muškaraca koji su u subotu oko dva ujutro pretukli trojicu taksista ispred kafane "K2" u Primorskoj 19.

Incident se desio kada je vozač odbio da primi grupu od pet pijanih osoba koji su ga zato napali, a on je preko radio-veze zatražio pomoć od kolega iz udruženja. Pozivu su se odazvala dvojica kolega nakon čega je izbila tuča, u kojoj su taksisti dobili batine. Da li su i gosti kafane povređeni u ovoj tuči za sada nije poznato.

Tokom sukoba dvojica su otela jedno taksi vozilo i u Šafarikovoj ulici  u centru grada udarili u saobraćajni znak, a potom ga tu i ostavili.

Portparolka Urgentnog centra Jelena Jurišin kazala je da su taksisti, posle lekarskog pregleda, pušteni na kućno lečenje. Jednom su polomljena rebara, a drugom jagodična kost.

  • novica

    03.09.2012 19:05
    komentari
    sta se narviras od tih komentara, baba im uzela ADSL pa sad po ceo dan sede i od dosade pljuju, ja im samo jedno zelim ,da nadju posao i da ih babe i dede od njihovih malih penzija neizdrzavaju vec da idu da traze posao,da sede u partizaskoj i cekaju da im neko ponudi a ne da su babi i dedi rekli kako ne mogu da nadju posao bez interneta.
  • FUJ

    03.09.2012 14:55
    ODVRATNO
    Povraca mi se od komentara....ovaj narod je definitivno neizlecivo bolestan.....odselicu se na mars
  • 03.09.2012 11:32
    A kada su taxisti pilicari iz sos/a, prebili coveka u Fruskogorskoj ulici, njih 6 na jednog čikicu, jer se parkirao na mesto koje po njihovom pravilu pripada njima jer im je dispečer u toj zgradi. Da li ste i tada protestvovali??? Kada naučite da vozite, parkirate, koristite žmigavce i počnete da se pridržavate pravila u saobraćaju onda možete da protestujete. Do tada tišina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti