"Odbornicima nude stotine hiljada evra za preletanje"

Lider novosadskih naprednjaka Miloš Vučević optužio je Demokratsku stranku za pritiske na pojedine odborničke grupe nove većine, navodeći da im se nude stotine hiljada evra za prelazak u drugio tabor.
Lider novosadskih naprednjaka Miloš Vučević optužio je Demokratsku stranku za pritiske na pojedine odborničke grupe nove većine, navodeći da im se nude stotine hiljada evra za prelazak u drugio tabor.

Prema njegovim rečima, na sastancima telefoni predstavnika opozicionih stranaka konstantno zvone, a na drugoj strani su demokrate sa basnoslovnim ponudama.

"Trenutno nekoliko direktora javnih gradskih preduzeća, neki pomoćnici gradonačelnika i neki iz pokrajinske administracije odbornicima nude nenormalno velike pare, a radi o stotinama hiljada evra za jednog odbornika. Onda možete misliti koje milione onim time pokušavaju da zaštite", kaže šef novosadskih naprednjaka.

Vučević nije želeo da precizira koji odbornici su meta pritisaka, ali je naveo da to nisu odbornici naprednjaka i SPO, već onih koji nisu učestvovali u radu bivše vlasti. "Radi se o odbornicima koji su i do sada bili u opoziciji, a pod ozbiljnim pritiscima su i ljudi sa liste Socijalističke partije Srbije", kaže on.

Vučević je rekao da nisu tačni navodi objavljeni u medijima vezani za podelu kolača u javnim preduzećima, te je ponovio da će SNS dobiti mesto gradonačelnika, SPS predsednika i sekratara skupštine, DSS zamenika gradonačelnika, a odbornička grupa "Novi Sad - odmah" zamenika predsednika skupštine.

  • Superhik

    04.09.2012 14:46
    Investicija u odbornike spo i rome je propala investicija, tako ne da niko ne bi njima ponudio nego su oni debelo platili da udju u prekomponovanu vlast.
  • no.comment

    04.09.2012 06:32
    @pera - sve za pare
    zanimljivi su mi tvoji skoro poetski izrazi...
    a kada to nije bilo bar nesto korupcije?
    za vreme JBT? posle njega 80-tih? devedesetih mozda??? pa korupcije je bilo sve unazad do Obrenovica, nego se vi sad pravite pametni...sad ce dinkic i ekipa da nas lece od toga, evo vec se smejem
  • Momčilo- N.S.

    03.09.2012 16:20
    "Mućke"
    Zaista je ne verovatno na čega je sve Rodni spreman da bi zadržao vlast u gradu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti