Kalanović: Jerkov da kaže zašto je Pavličić loš

Interes građana i privrede je jedino čime se rukovodimo u promeni vlasti u lokalu, izjavila je ministarka za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Verica Kalanović i navela da bi bilo neodgovorno gledati da grad, kakav je Novi Sad, uđe u nestabilnost i nove izbore.

Interes građana i privrede je jedino čime se rukovodimo u promeni vlasti u lokalu, izjavila je ministarka za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Verica Kalanović (URS) i navela da bi bilo neodgovorno gledati da grad, kakav je Novi Sad, uđe u nestabilnost i nove izbore.

Ona je rekla da odgovor na pitanje zašto je Igor Pavličić ponovo izabran za gradonačelnika, a potom napadnut kao loš, treba da da predsednica gradske skupštine Aleksandra Jerkov koja ga je predložila, glasala, a potom negativno ocenila njegov rad.

Kalanovićeva je za Dnevnik kazala da nije reč o prekomponovanju vlasti već o promenama, a promene vlasti, kako je istakla, dolazi tamo gde ona ne funkcioniše dobro.

  • ZoranNS

    03.09.2012 13:46
    Znači za ovo što se u NS dešava stručno zove
    Znači za ovo što se u NS dešava stručno zove prekomponovanje, ja mislio da je to igra ko da više, jkasno je da se Kalanovićeva boji ponovnog izbora u NS i ne samo ona, ali ono što sada odlažu, doće na naplatu za koji mesec, možda će pokretači promena opet biti Dinkić i URS ili G17, pardon ne promena nego PREKOMPONOVANJA.
  • Novosadjanka

    03.09.2012 10:45
    Samo novi IZBORI rešavaju ovu krizu.
  • Jeremić

    03.09.2012 09:56
    Kad stranka barona Mlađe prođe cenzus, onda nek' nešto komentarišu, dotle možete samo da sanjate Ligin rezultat... U svakom slučaju, bilo bi dobro da se ponove izbori u Novom Sadu, čisto da se tamo neki šlepatori tipa, SPO, RDB, LDP; ZAUVEK zakucaju ispod cenzusa !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti