Vodovod angažovao "fejsbučara"

U sklopu najnovije sistematizacije radnih mesta, u "Vodovodu" je posao dobilo tridesetak novih ljudi, između kojih i čovek koji "komunicira sa korisnicima putem društvenih mreža".
U sklopu najnovije sistematizacije radnih mesta, u novosadskom "Vodovodu" posao je dobilo tridesetak novih ljudi, između kojih i čovek čije je zanimanje "stručni saradnik za komunikaciju sa korisnicima putem društvenih mreža", saznaje Radio 021.

Zbog moguće smene rukovodstva, smenjeno je desetak rukovodilaca sektora, koji su kao "nelojalni" prebačeni na niža radna mesta.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Radio 021, radi se o zaposlenima koji nisu bili pre dva meseca na skupu podrške aktuelnom direktoru Branku Bjelajcu, koji je organizovan ispred Skupštine grada.

Bjelajac nije bio dostupan za komentar novinarima Radija 021.

U slučaju promene vlasti u Novom Sadu direktorska fotelja u "Vodovodu" bi prema ranijem dogovoru novih koalicionih partnera trebalo da pripadne nekom iz koalicije SPO-RDS. (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

Satiričnu verziju ove vesti pogledajte u novoj epizodi Teleplova ''Vodovod i Fejsbuk''.

  • 12.02.2013 17:46
    Radnik V iK
    Tačno je da je i prosek plate u vodovodu 7o hiljada ali obični radnici imaju 20 a ovi neradnici imaju 100 i vise hiljada za ništa.Anova vlast vodovoda da prestane sa zapošljavanjem i vrati plate koje su smanjene za 25do 30% od kad su oni na vlasti u vodovodu.
  • h1n1

    04.09.2012 11:32
    nije valjda
    da će , vrhunski lacoste majica stručnjak konačno da ode ...
  • Хохо

    04.09.2012 09:21
    @Mile
    Беочинска фабрика је раније имала 10 фирми спољних сарадника а сад их има 1000, а паре само цуре...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti