Novosađani rado pozirali učesnicima Fotomaratona

U subotu je četvrtu godinu za redom održan Novosadski Fotomaraton koji je je ponovo okupio brojne fotografe koji su se takmičili i družili tokom sedam sati maratona.

U subotu je četvrtu godinu za redom održan Novosadski Fotomaraton koji je je ponovo okupio brojne fotografe koji su se takmičili i družili tokom sedam sati maratona.

Učestvovalo je oko 70 prijavljenih.

Milan Živković urednik "ReFoto" časopisa je rekao da "ne postoji manifestacija koja može da se poredi sa Novosadskim Fotomaratonom, jer učesnici ovog događaja imaju jedinstvenu priliku da učestvuju na foto radionicama i edukaciji koja se organizuje kao priprema za takmičenje". Na četiri lokacije učestvovalo je 11 foto modela (Radnički univerzitet, igralište Rukometnog kluba kod Dunavskog parka, mesna zajednica "Žitni trg" u Gajevoj ulici) uključujući i set za akt fotografiju na  maloj sceni Pozorišta mladih.

Posebnu pažnju građana je privukao set na Trgu slobode na kojem su fotografisani portreti Novosađana. Iako su Novosađani poznati po tome da uglavnom sa sigurne udaljenosti prate ovakva dešavanja, izuzetno velik broj njih učestvovao je u javnom fotografisanju i pozirao učesnicima manifestacije. Svi zainteresovani će moći da pogledaju svoje fotografije u foto galeriji na zvaničnom sajtu www.fotomaraton.rs u narednim danima, gde će takođe biti objavljene fotografije sa otvaranja manifestacije.

Organizator, Aspekt agencija je saopštila da će žiriranje fotografija i proglašenje pobednika biti narednih dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti