Ilić: Odbornicima DSS-a nisu nuđene pare

Govoreći o navodnom nuđenju novca odbornicima od strane direktora javnih preduzeća, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) Borko Ilić rekao je da odbornicima DSS-a niko nije nudio nikakve pare jer su, kako je kazao, verovatno svesni da su odbornici te stranke "čvrsti" i da neće pokleknuti u odlukama koje je donela stranka.

Govoreći o navodnom nuđenju novca odbornicima od strane direktora javnih preduzeća, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) Borko Ilić rekao je da odbornicima DSS-a niko nije nudio nikakve pare jer su, kako je kazao, verovatno svesni da su odbornici te stranke "čvrsti" i da neće pokleknuti u odlukama koje je donela stranka.

Na pitanje novinara da prokomentariše pretnje upućene predsednici Skupštine grada Aleksandri Jerkov, predsednik novosadskog odbora DSS-a je rekao da je za te pretnje čuo od novinara i pozvao sve da se okanu takvih stvari.

"Pozivam sve učesnike političkog života u Novom Sadu da se okanu takvih stvari, jer to ne priliči Novom Sadu ni političkoj sceni grada", rekao je Ilić, naglasivši da se to nije dešavalo ni u najtežim danima novije političke istorije Novog Sada.

Sević: Pitajte pojedinačno odbornike

Predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Siniša Sević, na pitanje da li je odbornicima SPS-a nuđen novac, rekao je da je generalni stav koalicije da o tome, ukoliko žele, treba da govore sami odbornici kojima je neko nešto nudio.

"Ja nijednog trenutka nisam izjavio da je na odbornike SPS-a vršen pritisak i to bi pitanje trebalo postaviti pojedinačno odbornicima ili onima koji su nešto tako izjavili", rekao je Sević.

Komentarišući šovinističke grafite u Novom Sadu Sević je rekao da su to stvari koje zaslužuju svaku osudu i koje "nisu primerene i ne pristaju Novom Sadu ni na koji način".

Lider novosadskih naprednjaka Miloš Vučević optužio je Demokratsku stranku za pritiske na pojedine odborničke grupe nove većine, navodeći da im se nude stotine hiljada evra za prelazak u drugi tabor. Vučević nije želeo da precizira koji odbornici su meta pritisaka, ali je naveo da to nisu odbornici naprednjaka i SPO, već onih koji nisu učestvovali u radu bivše vlasti.

  • borrissey

    04.09.2012 19:01
    @Goran NS
    HAhahahahahahahaha, komentar godine! :D
  • sofronije

    04.09.2012 16:24
    ilic i njemu slicni...
    Sta smo mi Bogu gresni da nam ovi raznorazni zutokljunci bez dana radnog staza uredjuju zivot?
    Izgleda da je ponovo doslo vreme skoj-a.
  • 04.09.2012 13:27
    Neka Ilic objasni svoju promenu za dva meseca. Pre dva meseca je hteo da pravi vlast sa DS a danas je u koaliciji sa SNS... Nikoga u stranci nije konsultovao o svojim pregovorima i dogovorima.Koga je pitaao za ulazak u koaliciju sa strankama za koje ceo grad zna da su kupovale glasove?Neka kaze koga je konsultovao pri odredjivanju redosleda na izbornoj listi DSS? Neka kaze ko ga je ovlastio da kadrira u kvoti koja je pripala DSS? Neka policija istrazi od cega je ziveo i ko je platio adaptaciju stana Ilica? Neka Ilic objasni svoje veze sa odbeglim odbornicima DSS u predhodnom sazivu. Sto ne sazove sastanak predsednika svih mesnih odbora DSS pred kadriranje? Sto se boji sastanka na kome bi prisustvovali ljudi cijim je radom dosao na sadasnje pozicije? Zbog cega je pokusavao u razgovorima koje je vodio sa koalicionim parnerima( "Romima" i drugima) da kompromituje Ruzicu Igic? Zbog cega se boje gosp. Igic i Zeljka Tomica?Jos mnogo pitanja za doticnog... No Borko Ilic se boji istine i boji se da pogleda svoje stranacke kolege u oci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti