Danas javna rasprava o krađi bicikala

U Plavoj sali Skupštine grada u sredu će biti održana javna rasprava na temu "Krađe bicikala" koju organizuje Udruženje građana "Novosadska biciklistička inicijativa".

U Plavoj sali Skupštine grada u sredu će biti održana javna rasprava na temu "Krađe bicikala" koju organizuje Udruženje građana "Novosadska biciklistička inicijativa".

O ovom problemu će sa građanima diskutovati predstavnici policije, Parking servisa, Informatike i Novosadske biciklističke inicijative. Jedan od organizatora, Marko Trifković, kaže za 021 da će u fokusu biti pitanje bezbednosti imovine.

"Želimo da kroz razmenu ideja i iskustava, posebno onih iz sveta, dođemo do nekih rešenja. Da vidimo šta je od svega kod nas primenljivo i da, ako uspemo u tome, postavimo kratkoročne i dugoročne ciljeve sa ključnim igračima, a koji će biti na raspravi", kaže Trifković za 021.

Javna rasprava o krađi bicikala u Novom Sadu počinje u 17h.

  • Marko

    05.09.2012 12:28
    @Kole - nije "proradila", rasprava se održava u PLAVOJ sali, a ne u velikoj sali, a korišćenje sale je najavljeno mesec dana ranije, pre svih ovih papazjanija oko promene vlasti
  • Сремац

    05.09.2012 10:23
    СВИ ПРОБЛЕМИ РЕШЕНИ
    Драго ми је да живим у граду у којем су сви проблеми решени, па дошла на ред и ова јавна расправа.Манте се будалаштина,на њиву,неће бити леба да се једе,а ви о бицикловима.Бициклови су се увек крали и има да се краду,са или без јавне расправе.
  • 05.09.2012 08:34
    alxxl
    prvo nijedan bicikl godinama,
    (škola, grad, prodavnice)

    ove godine dva komada ukradena i to iz kamerom obezbeđenog parking-servisovog parkirališta za bicikle.
    prijava podnošena u oba slučaja, drugi slučaj je okarakterisana kao teška krađa.

    posle toga - ništa. samo smo mi odustali, pa ne kupujemo više bicikle. niti vozimo.

    ali kakav je odnos javnih službi prema meni, takav je onda i moj odnos prema njima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti