DS: Naprednjaci unose atmosferu linča

Vojvođanski odbor Demokratske stranke (DS) osudio je nastavak napada na gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića i, kako navode, zaoštravanje političke situacije u Novom Sadu.

Vojvođanski odbor Demokratske stranke (DS) osudio je nastavak napada na gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića i, kako navode, zaoštravanje političke situacije u Novom Sadu.

Citirajući reči v.d. predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića da ta partija "dolazi na vlast" u Novom Sadu, vojvođanske demokrate ističu da naprednjaci na tu vlast "kidišu ne birajući sredstva i ne poštujući izbornu volju građana, a unoseći nemir i atmosferu linča".

"Novosadske ulice osviću ispisane porukama mržnje i netolerancije kao najave jedinog programa koji ta stranka može imati i sprovoditi, a čega se građani Novog Sada dobro sećaju", navodi se u saopštenju vojvođanskog DS-a i ističe da DS ne sprečava formiranje nove većine u Novom Sadu.

"Očigledna je razlika između koalicije koja nema poverenje građana, pa prljavim sredstvima mora da okupira Novi Sad, i Demokratske stranke koja je bila i ostaje servis građana", kaže se u saopštenju. Vojvođanski DS zaključuje da "nije nervozan onaj koji odlazi ostavljajući uređen sistem, uredne račune i punu kasu, već je nervozan onaj koji žuri da se domogne okupacionog plena".

  • brka

    06.09.2012 05:44
    ODRZITE TU SEDNICU VEC JEDNOM..
    ..PA PREKINITE TU ATMOSFERU "LINCA" -vrlo je jednostavno nego je problem sto vi ne znate da gubite pa sada kada je do toga doslo udarate ispod pojasa, grizete, cupate, folirate....
  • 05.09.2012 12:32
    zbunjeni
    Ja na ovoj slici vidim bankomat, a i to je ulaz na fax. Zasto jednostavno ne zatraze snimke sa kamere na bankomatu ili od obezbedjenja fakulteta i vide ko je to sarao
  • AJde polako

    05.09.2012 09:55
    AJ samo spakujte se zuti i ligasi na vreme
    da ne zaboravite nesto
    Kako bih vam rekla.... sve ste ovo i vi radili samo jos gore
    Jadno je vase jednostrano osudjivanje grafita koji su usmereni ka vama dok ove druge neosudjivanjem podrzavate
    DOsta vam je bilo! Vreme je da odete

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti