Prvi korak ka vraćanju u pogon izvorišta "Štrand"

Ovih dana počeće izgradnja novog kanalizacionog kolektora na Limanu, koji je jedan od preduslova za vraćanje izvorišta vode "Štrand" u sistem.
Ovih dana počeće izgradnja novog kanalizacionog kolektora na Limanu, koji je jedan od preduslova za vraćanje izvorišta vode "Štrand" u sistem.

Na ovoj lokaciji radi se konstantni monitoring tla i analiza vode iz bunara, a kada ta dva parametra budu potpuno ispravna, ovaj bunar biće vraćen u sistem vodosnabdevanja.

Ovaj projekat deo je očajničkog poduhvata za čuvanje postojećih gradskih izvorišta, jer izgradnja fabrika vode na sremskoj strani još uvek nije počela.

Sama izgradnja kanalizacionog kolektora koštaće 80 miliona dinara, a biće gotova za tri meseca, najavljuju u "Vodovodu".

  • STep by Step

    07.09.2012 13:00
    Prvi korak zaposliti sto vise nepotrebnih stranackih poslusnika koji strajkuju pred skupstinom grada i medijima
    TO je ujedno i najvazniji korak
  • seljak

    06.09.2012 12:32
    @strand
    Da li je to napokon struka direktora bjelajca dosla do izrazaja?
    Nesto mi ne lici na njega.
    -Konstantni monitoring i analiza vode.
    Ima li tu "tigrastih komaraca"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti