Novosadski strip vikend u "Fabrici"

Šesti po redu Novosadski strip vikend počeće večeras u klubu "Fabrika" berzom stripova i projekcijom filma "Tarzan i Amazonke".

Šesti po redu Novosadski strip vikend počeće večeras u klubu "Fabrika" berzom stripova i projekcijom filma "Tarzan i Amazonke".

Danas i sutra publici će se predstaviti Boris Stanić, Vuk Palibrk, Bela Lugoši, Bane Kerac, Sibin Slavković, Branko Djukić i Željko Gašić. Biće organizovana i izložba "Balkan Ekspres", izložba Alekse Gajića, kao i izložba "Miroslavljevo jevanđelje" grupe autora, koja je posvećena Miroslavu Krleži.

Organizovano je i predstavljanje novog broja časopisa "Stripolis", radionica škole stripa iz Kikinde, kao i "EdOn_Strip radionica". U okviru Strip vikenda biće predstavljeni i stripovi iz Hrvatske i iz Bosne i Hercegovine, a predstaviće se i domaći izdavači Omnibus, Darkvud, Sistem komiks, Marketprint i Rozenkrac.

Publika će moći da pogleda filmove "Django" i "Talični Tom", kao i animirane filmove studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu i animirani film "Technotise: Edit i ja". Nenad Gucunja iz Lajv ekta (Live Act) crtaće uživo, a Strip vikend pratiće i odgovarajući muzički program.

Organizator je Studentski kulturni centar Novi Sad. Program u petak počinje u 18.00, a u subotu u 16 sati.

  • -

    07.09.2012 20:11
    -
    a onaj kolima prolazi kroz zapaljen obruc iza doma kulture u 19 i onaj preko zice prelazi iznad trga.
    sta izabrati?

    pozurili svi, ovo je zadnja manifestacija bez domace tambe lambe?
  • funky

    07.09.2012 14:45
    Veceras Koja(Disciplina Kitchme)pusta mjuzu u fabrici..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti