Pavličić: "Tajno glasanje može doneti iznenađenja"

Aktuelni gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić izjavio je da još ništa nije gotovo oko smene vlasti u vojvođanskoj prestonici, ali očekuje da će se na predstojećoj sednici rešiti kriza.
Aktuelni gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić izjavio je da još ništa nije gotovo oko smene vlasti u vojvođanskoj prestonici, ali očekuje da će se na predstojećoj sednici rešiti kriza.

- Bio je jedan period kad se nije znalo ko ima većinu, kada su postojale razne spekulacije. Mislim da je situacija sada mnogo jasnija, ali videćemo. Glasanje je uvek nešto što je plod trenutka i činjenica je da je glasanje tajno, pa ćemo videti kako će se sve odvijati – izjavio je Pavličić.

Upitan da li se i dalje nada da postoji mogućnost da sačuva vlast u Novom Sadu, Pavličić je odgovorio:

- Ne nadam se. Nije to pitanje vlasti. Pitanje je da li postoji skupštinska većina na drugoj strani koja je formalizovana koalicionim sporazumom. Znači, samo se na skupštini nakon glasanja može videti da li neko ima većinu, ili ne. Videćemo i ne želim da se bavim pretpostavkama – istakao je Pavličić.

Sednica Skupštine grada Novog Sada zakazana je za sredu 12. septembar, a na njoj bi trebalo da se razmatra smena gradonačelnika i prekompozicija vlasti, prema kojoj bi demokrate prešle u opoziciju.

  • 09.09.2012 21:47
    Ozren
    Bilo je pretnji i od funkcionera SNS i to javnih, nije istina da SNS nije pretila, cisto zarad istine, svi smo svedoci natpisa po facebook-u i medijima.
  • @Ti-NS - @žena u godinama I o

    09.09.2012 19:56
    Povrsno
    Dragi naš Ti-NSu, ako Vam nije teško pokušajte u par teza uporediti taj relikt kontrolisanog socijalističkog samoupravnog sistema sa tim Vašim "vrlo demokratski"-m pokušajem.
    Tek toliko da znamo šta ste pod tim mislili, a i zbog perspektive te Vaše demokratije od koje ova Zemlja igubi kompas u srećniju i perspektivniju budućnost.
    Imam utisak da između Vas i drage Vam "žene u godinama" nema velike razlike. Ni Vaše zavirivanje ispod površine privida ne uliva poverenje, mada konačan zaključak mogu doneti tek kada udovoljite želji da malo pojasnite tu Vašu iznetu teoriju.
  • Jesenji prelazni rok

    09.09.2012 18:30
    Samo bi nam falilo da dodje do prinudne uprave :/
    a kanda ovaj na to puca.... eto vam poslanik vlasnik mandata sad mislite oce l ovaj upesti da pazari nekog

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti