Futožani uskoro u novom Domu zdravlja

Opremanje nameštajem novog objekta Doma zdravlja u Futogu počinje danas pošto su završeni unutrašnji radovi, kao i uređenje dvorišta.

Opremanje nameštajem novog objekta Doma zdravlja u Futogu počinje danas pošto su završeni unutrašnji radovi, kao i uređenje dvorišta.

U toku je tehnički pregled i čim dobije dozvolu za rad ambulanta će biti otvorena.

Tako će se završtiti višemesečno putovanje Futožana do svojih izabranih lekara, koji su privremeno bili smešteni u ambulantama u Begeču, Veterniku i na Novom naselju.

Novi Dom zdravlja površine 1.200 kvadratnih metara, koji se gradi od decembra prošle godine, imaće odeljenja opšte medicine, pedijatrije, stomatologije, ginekologije, laboratoriju, kao i prostorije za patronažu i kućno lečenje. U skladu sa normativima, planira se i internistička ordinacija nekoliko dana u nedelji.

Ranije je bilo najavljeno da će svi radovi biti završeni do kraja juna.

  • Pitanje

    10.09.2012 16:17
    Pdv plaćen pre mesec dana al naših novaca nema...
  • 10.09.2012 12:54
    drago mi je !!!!
    zaista im treba !!!!!
  • Nina

    10.09.2012 11:35
    Nov Dom zdravlja - funkcionalan Dom zdravlja
    Nadajmo se da pacijenti u Futoga neće proći kao u Veterniku. Napravljen velik objekat, takodje obećana ginekologija, a prostorije zvrlje prazne ili se ne koriste kako treba, što se jasno vidi iz trenutne situacije kada se prostorije koriste i za pacijente iz Futoga! S obzirom na situaciju po pitanju raka grlića materice (u Srbiji uopšte) i vremena koje se čeka na preglede (i po 3 meseca)ginekologija je preko potrebna. Do Instituta u S.Kamenici se uglavnom dolazi narodski rečeno kad ste već jednom nogom u grobu, pa ovim putem apelujem na nadležne da porade po tom pitanju! Inicijativu za ime Doma zdravlja pozdravljam, jedan je bio dr. Bjegović i kao još jedan predlog jedna je bila Dr. Gorica (Žena koja je u smenu primala i po 50 pacijenata, uvek vedra i nasmejana, nikada nije povisila ton, niti je koga odbila da primi,izuzetan stručnjak, pamte je mnoge generacije i ako je nažalost rano preminula)!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti