Vrtić u Radničkoj posle izbora nove gradske vlasti

Radovi na vrtiću u Radničkoj ulici bi trebalo da se nastave nakon izbora nove gradske vlasti.
Radovi na vrtiću u Radničkoj ulici bi trebalo da se nastave nakon izbora nove gradske vlasti.

 

Kako za 021 kaže v.d. direktora "Radosnog detinjstva" Dragan Milošević, pre desetak dana je Gradsko veće obezbedilo sredstva za nastavak radova.

- Pored toga su nam tražili projekciju vednosti opreme i mi smo je dali. To znači da bi radovi u najskorije vreme trebalo da se nastave - objasnio je Milošević.

Vrtić u Radničkoj bi trebalo da primi 350 mališana i da bar malo smanji listu čekanja. Otvaranje je prvobitno bilo najavljeno za početak nove školske godine, a zatim pomereno za novembar. Trenutno se ne zna kada će ovo obdanište biti završeno.

Milošević je dodai i da njegov zahtev za poskupljenjem boravka dece u vrtićima od 40% čeka na razrešenje političke situacije u gradu. (Ivona Temešberger)
  • anonimna

    10.09.2012 15:50
    Kada bi bile subvencije za privatne predškolske ustanove onda više nikakvih problema ne bi bilo. Sva deca bi bila upisana, u grupama ne bi bilo po 40 dece i roditelji i deca bi bili zadovoljniji.
    Kada nije hteo prošli gradonačelnik možda ovaj nov bude hteo da izađe u susret i reši pitanje sve dece
  • 10.09.2012 12:46
    dobra je fora sto ce to biti kao skadar na Bojani, kao i prosla ekipa, najbitnija bila kuhinja i uvaljivanje opreme 5 puta skuplje od nabavne, tj od glavnog zastupnika...
    Samardzic mr Borislav ... u buvaru ...
  • Laza

    10.09.2012 12:41
    Milošević prevrtač
    kad je mogao onomad da prevari Radikale i prebegne Demokratama(zeznuo Maju Gojković i Mirčića)i učini večinu u gradu Novom Sadu .Sada će to učiniti opet ,slatka je vlast a i pare u radosnom detinjstvu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti