Uhvaćen dok je škrabao po zgradi Banovine

U subotu oko ponoći, policija je uhvatila 21-godišnjeg Novosađanina Nemanju P. kako ispisuje grafite na zgradi Vlade Vojvodine.

U subotu oko ponoći, policija je uhvatila 21-godišnjeg Novosađanina Nemanju P. kako ispisuje grafite na zgradi Vlade Vojvodine.

Kako je saopšteno, grafiti su bili "neprimerene sadržine".

Protiv Nemanje će biti podneta krivična prijava koja ga tereti za krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Poslednjih dana stranke ne biraju sredstva u međusobnom "ratu" dok traje neizvesnot oko formiranja nove skupštinske većine u Novom Sadu, a jedno od sredstava je ispisivanje, pronalaženje i prekrečavanje uvredljivih grafita.

  • MilanNS

    11.09.2012 09:22
    Patrijota
  • lala

    11.09.2012 08:53
    redakciji
    Uhvatili "21-godišnjeg Novosađanina Nemanju P." pa zašto jel uhvaćen u delu koje narušava izled prestolinice i državne institucije ili nije??? Zašto Nemanja P. zasto ga štitite, jel sin nogog od Vaših kolega? Ime prezime i slika, pa neka se zna da će i zbog njega morati da se izdvoje dodatna sredstva od siromašnih poreskih obveznika za dovođenje u red onog što je usrao. Sud sigurno neće naložiti da prestupnik o svom trošku to ispravi što je usrao.
    Znači redakcijo u interesu svih nas u buduće IME PREZIME i SLIKA!!!
  • Nn

    11.09.2012 07:58
    Re : NS
    Posto inace komunalna policija stoji na jednom mestu 12 sati pa moze da ga uhvati kako sara Vladu? Sta lupas majke ti? Nije ovo do komunalne ili regularne policije, odakle doticnom uopste ideja da skraba po gradu? Ako mu je vec bilo dosadno, mogao je svoju zgradu ili kucu lepo da isara.
    @ Anonimus: I sta ces onda kada saznas njegovo ime i adresu? Da neces mozda sam da isterujes pravdu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti