SPO: U toku "lov na glave" odbornika

Gradski odbor SPO saopštio je da je u Novom Sadu u toku svojevrsni "lov na glave" odbornika nove skupštinske većine.

Gradski odbor SPO saopštio je da je u Novom Sadu u toku svojevrsni "lov na glave" odbornika nove skupštinske većine.

- Naime, pojedini sudeonici još uvek aktuelne gradske vlasti ponudili su iznos od 20.000 evra svakome ko "ubedi" ili na bilo koji drugi način privoli nekoga od 42 odbornika nove većine da se ne pojavi na vanrednoj sednici Skupštine grada u sredu, 12. septembra, a za šta na raspolaganju imaju dodatnih 50.000 evra. Poražavajuća je činjenica da kao posledicu toga danas čitav ešalon drugorazrednih novosadskih "biznismena" u svojim mobilnim telefonima poseduje imena, prezimena i fotografije odbornika Skupštine grada. Na nadležnim istražnim organima je da utvrde da li iza ovih radnji stoji odlazeći gradonačelnik Igor Pavličić, ali sasvim je sigurno da svojim odbijanjem da podnese ostavku i izjavama o tome kako je "tajno glasanje uvek neizvesno" doprinosi stvaranju atmosfere koja pogoduje organizatorima - saopštio je lokalni SPO.

Njihov odbornik, Vojin Malešev, rekao je da "nepristojna ponuda koju je dobio neće uticati na odlučnost da istraje u borbi za promene u Novom Sadu". - Moram reći da sam zgrožen dubinom moralnog pada pojedinaca iz aktuelnog establišmenta i time na šta su sve spremni zarad očuvanja privilegija vlasti. Spreman sam da o svim dešavanjima i saznanjima koje imam informišem nadležne istražne organe - rekao je Malešev.

Podsetimo, sinoć je predsednik GO SNS Miloš Vučević izjavio kako je Maleševu pre dva dana ponuđeno 50 hiljada evra da ne glasa za smenu aktuelnog gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića.

  • Posrednik /Lovac

    11.09.2012 13:45
    ima L mene tu?
  • Jo

    11.09.2012 13:35
    poštenjačina
    A đe rukovodi taj ravnogorac,odnosno htedoh pitati na kojim je državnim jaslama dosad bio.I koliko ta poštenjačina od čoveka ima radnog staža na državnim jaslama a koliko ostalog staža.
  • 11.09.2012 10:11
    Ko još misli da nam je potreban višepartijski sistem? I da je demokratija za svakoga? Goli otok nama treba, jedino što bi malo bio samo jedan!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti