Oproštajni koktel Pavličića u Gradskoj kući

Gradonačelnik Igor Pavličić organizovao je danas koktel za sve članove Gradskog veća i direktore novosadskih JKP, saznaje 021.

Gradonačelnik Igor Pavličić organizovao je danas koktel za sve članove Gradskog veća i direktore novosadskih JKP, saznaje 021.

U pozivnom mejlu su adresirani i njegovi zamenici i pomoćnici, te još neki zaposleni u Gradskoj kući poput njegove rođene sestre Biljane Jokić koja, kako je ranije rekao, volontira kod njega u kabinetu.

Koktel je u Svečanoj sali Gradske kuće počeo u 13h. Razlog nije naveden, pa se pretpostavlja da je to njegov oproštajni koktel kao gradonačelnika Novog Sada.

Našem novinaru je u međuvremenu na ulazu u Gradsku kuću rečeno da je skup samo za zaposlene.

Satiričnu verziju ove vesti pogledajte u novoj epizodi Teleplova ''Rodnijev koktel''.

  • Zoran

    11.09.2012 20:53
    Sestra prima platu!
    Pavličićeva sestra volontira u njegovom kabinetu ali prima platu u Novosadskoj televiziji iako se tamo nepojavljuje od 2008. godine.
  • Tea

    11.09.2012 18:51
    E kako ste svi zapenili,ali vrlo brzo cete zaliti za ovom gradskom vlasti jer ovi sto dolaze,e od njih gorih nema.
  • ZoranNS

    11.09.2012 17:56
    NSpatriota
    Apsolutno te podržavam, komentarom na njihov duel nisam baš tako hteo da kažem, rekao sam samo vidi se ko je kakav čovek, ti si odabrao pravu reč, čovek je možda predobar za politiku. Trijumf Vučevićevskog mentaliteta u NS neće biti dugog veka, samo dok traje od strane Pavličića ušteđenih 6 milijardi dinara. Mislim da će se na sledećim izborima svi ovi na valsti kandidovati kao članovi Romske partije, to bi bilo najrealnije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti