Direktor Vodovoda se pohvalio rezultatima poslovanja

Dan pre nego što će se odlučivati o smeni gradske vlasti, direktor JKP "Vodovod i kanalizacija" Branko Bjelajac pohvalio se rezultatima uspešnog poslovanja za vreme svog četvorogodišnjeg  mandata.

Dan pre nego što će se odlučivati o smeni gradske vlasti, direktor JKP "Vodovod i kanalizacija" Branko Bjelajac pohvalio se rezultatima uspešnog poslovanja za vreme svog četvorogodišnjeg  mandata.

On je novinarima, na konferenciji sazvanoj tim povodom, podelio grafikone na kojima je prikazano da je firma efikasno poslovala sa profitom.

"Jeste li dobili od drugih direktora izveštaje? Ozbiljno vas pitam, pošto je to za mene normalno, da se dobije i od drugih. Nadam se i od onih koji dođu posle mene, da ćete ih pitati za jedno dve, tri, četiri godine kad dođu, da uprede svoje grafikone", upitao je Bjelajac novinare.

On smatra da je strašno što se unapred zna ko će gde biti direktor i da je poražavajuće što to neće biti ljudi iz firmi, već stranačke ličnosti. Napomenuo je i da novom rukovodstvu pomoć neće izostati "ako nastave sa radovima koji su planirani".

Bjelajac je naglasio da tokom leta nije bilo problema prilikom distribucije vode, ali i naveo da je potrebno da se bunari obnove, da se uradi centralni prečistač, kao i da se izvorišta moraju zaštititi, jer bi bilo kakva havarija izazvala restrikcije.

  • marko kesedzija

    14.09.2012 12:48
    bjela vrana
    hej haj
  • marko kesedzija

    14.09.2012 12:38
    hej haj
    aj pa tako
  • novosađanin

    12.09.2012 11:39
    srednjoškolac
    Na Novosadskoj TV od ll. 09. (a gde bi drugde) BB izjavljuje: "Da bi Vodovod mogao da funkcioniše potrebno je samo dve stvari, podići prihode i smanjiti troškove". Ovakvu rečenicu nebi ni srednjoškolac u ekonomskoj izgovorio, zastideo bi se sopstvenog neznanja i gluposti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti