NOPO tuži izbačenog člana zbog stranačkog pečata

Novoizabrani predstavnik gradskog ogranka vlaške stranke NOPO Milovan Radin najavio je za Radio 021 da će podneti najmanje jednu prijavu protiv izbačenog člana Živka Ćurčića koji raspolaže mandatom te stranke u novosadskom parlamentu.
Novoizabrani predstavnik gradskog ogranka vlaške stranke NOPO Milovan Radin najavio je za Radio 021 da će podneti najmanje jednu prijavu protiv izbačenog člana Živka Ćurčića koji raspolaže mandatom te stranke u novosadskom parlamentu.

On kaže da će ovaj korak preduzeti jer se plaši zloupotrebe stranačkog pečata koji izbačeni ne želi da vrati, uprkos svim molbama. "Kako ne bismo brukali sebe i građane Novog Sada koji su glasali za nas, to je jedino što možemo u ovom trenutku da uradimo", kaže za Radio 021 zvanični predstavnik NOPO.

Doskorašnji član Živko Ćurčić negirao je za 021 mogućnost da bude tužen, jer, kako kaže, ne postoji nijedan dokumenat o postojanju pečata, tako da on nije ni mogao da ga vrati. "Nemam nikakav dokument o tom pečatu. Ne znam kako mogu da pričaju o prijavi, kada nemaju nikakvih osnova da me tuže, taj pečat ne postoji više", objašnjava Ćurčić.

On je potvrdio da će na današnjoj sednici sigurno podržati opoziciju sa petoricom izbačenih iz Dveri ali da ne zna svoj status jer nije dobio rešenje da je izbačen iz stranke. "Neobična je situacija, ali ni sam ne znam svoj status. Slobodan sam "igrač", kao i gospoda izbačeni iz Dveri, tako da, eto, ispred odborničke grupe "Novi Sad odmah", nema nikavog drugog načina za mene", rekao je nekadašnji član NOPO.

Zvanični predstavnik stranke "Nijedan od ponuđenih odgovora" za Novi Sad Milovan Radin je naglasio da želi da se ogradi o svaku njegovu izjavu na sednicama Skupštine grada, da će Ćurčić predstavljati sebe, a ne tu stranku. On je najavio i da će podneti još nekoliko prijava zbog postojanja indicija da je Ćurčić zloupotrebio novac za vreme predizborne kampanje. (Suzana Stojićević)
  • MirkoSlavko

    14.09.2012 10:04
    inace
    nema ni reci o tome o kakvom je sukobu unutar stranke rec..Dakle, zbog cega je izbacen?
    Prilicno suplja vest. Ili je cilj klevetanje..
  • MirkoSlavko

    14.09.2012 09:59
    Ziko ziko, otkud ti u politiku
    Nemam pojma o cemu se tu radi, ali Ziku znam iz skole i vazda je bio posten i radisan, medju najboljima, medju najpostenijima i sumnjam da bi on bio u stanju i pomisliti na neke zakulisne radnje. Uvek je bio skroman, vredan i odmeren.
    Zavrsio je faks medju najboljima, isao na doktorske, decko sve sto je postigao postigao radom, ali sto posto. Prvi put cujem da je u parlamentu, ali ako je, tamo nam i trebaju takvi ljudi, koji znaju, hoce i nisu prevaranti.
    Utoliko gore po NOPO ako njega ne smatraju dobrim. Verovatno decko nije pristao na neku mahinaciju.
    Na zalost u nasoj politici tesko opstaju posteni i dosledni ljudi, politika trazi prljavstinu, i ako nekoga ne mogu pokvariti, a Ziku sigurno ne mogu, onda ga izbace iz stranke. To je jako demotivisuce za one koji na politiku gledaju kao na nacin upravljanja resursima, sto bi ona trebala biti, kad bismo mi bili ozbiljna drzava.
  • Žni-Ru

    13.09.2012 06:38
    Kakva njuška...
    Au batice, pa meni se tvoja njuška ni malo ne dopada. Razumem da su te izbacili iz stranke, ali kud su te i primali. Pa na čelu ti piše da si dileja !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti