Tužilaštvo proverava navode o kupovini odbornika u Novom Sadu

Nadležno tužilaštvo u Novom Sadu već proverava navode iznete u javnosti i u medijima o kupovini odbornika u gradskoj skupšitini, kaže portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić.

Nadležno tužilaštvo u Novom Sadu već proverava navode iznete u javnosti i u medijima o kupovini odbornika u gradskoj skupšitini, kaže portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić.

 

"Ukoliko se nakon provere utvrdi da je bilo eventualnog kršenja zakona, odnosno da postoje elementi krivičnog dela, tužilaštvo će, u okviru svoje nadležnosti pokrenuti postupak", napomenuo je Zorić.

Optužbe o kupovini odbornika pljušte u javnosti dok traje formiranje nove gradske vlasti.

Tako su iz DS poručili da "u blagajni u Lipovom gaju (naselju gde živi Nenad Čanak) treba pitati koja je cena prelaska na drugu stranu", dok je lider novosadskih naprednjaka Miloš Vučević izjavio da je odborniuku SPO Vojinu Maleševu nuđeno 50.000 evra da se ne pojavi na sutrašnjoj sednici.

  • anonimus

    13.09.2012 17:56
    olovke,olovke
    Neka tužilaštvo krene od onih koji su distribuirali olovke.To nije teško.Oni će morati da kažu od koga su dobili olovke...
  • 13.09.2012 16:04
    Tomica
    Glasaci,pomagaci,kupci,podstrekaci,nalagaci. To je oko 150 000 ljudi. Znas li ti Tomo sta je krivicna odgovornost kad su u pitanju gore navedeni. Znaci da svi odgovaraju jednako. Kupac glasova,pojedinci glasaci i ostali. Shvatas li ti Tomo sa Uniona koliko suludo zvuci sve pohvatati. niko ne moze biti izuzet odgovornosti. Ja bi prvo krenuo od onih koji su DOBROVOLJNO ,a ne pod prinudom i u zabludi pristali da glasaju za te navodne 2000. Toliki broj ljudi uhapsit zvuci smesno,ali kad su Unionci u pitanju,njima nema ravnih,pa ajde da kazemo da ce Toma to resiti.
  • 13.09.2012 12:54
    Neverni Toma
    glasaci + kupci = trebace nam jako velik zatvor!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti