Vučević: Nova koalicija pokazala složnost

Novi gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je nova vladajuća koalicija tokom 22-časovne sednice pokazala da je složna.

Novi gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je nova vladajuća koalicija tokom 22-časovne sednice pokazala da je složna.

"Pokazali smo jedinstvo. Sada nas očekuje mnogo značajniji test da pokažemo i da li smo uspešni", rekao je Vučević, dodajući da veruje da će nova vlast doprineti boljem životu građana Novog Sada.

Novi gradonačelnik je istakao da sadašnja vladajuća koalicija ne snosi odgovornost za dužinu trajanja sednice, jer je dosadašnja vlast raznim opstrukcijama učinila da sednica traje tako dugo. "Bili smo svedoci unutarstranačke utakmice odbornika DS-a", rekao je Vučević i naveo da je siguran da će "oni koji su smenjenog gradonalčelnika Igora Pavličića najviše hvalili za nekoliko dana biti njegovi najveći kritičari na stranačkim izborima DS u Novom Sadu".

"Sada više nije vreme za gradonačelnika koji "nije nadležan", nego za gradonačelnika koji rešava probleme. Isto je i sa Gradskim većem, koje mora da se uključi u rešavanje problema građana Novog Sada", rekao je Vučević.

  • NS

    13.09.2012 15:11
    @Brka
    Gospodine "Brko", pa Vi niste gledali istu sednicu kao i mi. Nije covek rekao da je bezbednost odlicna, nego da je to nadleznost republike, ne grada. Navedite bar jednu vlast koja je radila vise u bloku. Isto cete navesti sto i Vas prijatelj Vojin - dakle NISTA!
  • Novosađanka

    13.09.2012 11:33
    za Brku iz bloka
    Nemoj da brineš šta je govorio čovek iz bloka kako vidim nije te oduševio napotiv ali ne reče ništa o komšiji koji ostaje u vlasti i koji se javno hvali kako je bio vrlo finansijski tražen on ti po svoj prilici odgvara svojom kompletnom ličnošću : čovek dobio posao preko SPO-a, postao odbornik sebi zacrtao veliku cenu, a još redovno možeš da ga nađeš u bloku ispred prodavnice sa poznatim pivopijama pravi ponos BLOKA. Čovek na koga sise okomio ne zadovoljava te principe jer i suviše pristojno izgleda a još se i kulturno obtaća prisutnima u skupštini. Žalosna slika koju nam nudi buduća vldajuća garnitura u gradu .
  • Vojvodina republika

    13.09.2012 11:29
    http://www.youtube.com/watch?v=0eVWzXErIrY&feature=BFa&list=WL6FFF478E111BF900


    Mi vas više ne bi zadržavali!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti