Uskoro prodaja superatraktivnog placa na Mišeluku

Zavod za izgradnju grada uskoro će uputiti poziv za javno nadmetanje za nekoliko atraktivnih gradskih lokacija.

Zavod za izgradnju grada uskoro će uputiti poziv za javno nadmetanje za nekoliko atraktivnih gradskih lokacija.

Najatraktivnija među njima svakako je parcela od skoro 40.000 kvadrata na Trandžamentu iznad tunela.

Na ovoj lokaciji planira se izgradnja poslovnog centra u sklopu kojeg bi bili hotel visoke kategorije, sportsko-poslovni centar, kulturni centar - multipleks bioskop i ugostiteljsko-komercijalni sadržaj.Kako su za Dnevnik kazali u Zavodu za izgradnju grada, neophodno je još ukloniti bespravno postavljenu betonjerku i obaviti inženjersko-geološko istraživanje tla.

Uz ovu, na prodaju će biti ponuđene i parcela na Bulevaru Evrope kod kasarne, gde je predviđena gradnja benzinske pumpe, plac u Kisačkoj ulici koji će biti namenjen gradnji stambenog objekta, kao i više parcela u Ulici Put novosadskog partizanskog odreda namenjenih za privredne delatnosti.

Satiričnu verziju ove vesti pogledajte u epizodi Teleplova po imenu ''Trandžament na prodaju''.

  • Bs

    19.10.2012 10:31
    @Prle
    Prle, učini uslugu svetu i postani Tihi. Jeste da smrde oba ali se bar potonji ne čuje...
  • Prle

    14.09.2012 11:03
    Ko je fakultete
    Naravno imaju fakultete nevezane sa oblašću kojom se bave DJ Sadam (moler) Aleksandar Jovanović pobegulja (za vreme svega bio sa tatom i mamom u S.Arabiju), po zanimanju animator na transfuziji krvi nekakav Sociolog,( radio ,neradio krv nam piju na slamčicu) Ljiga kadar. Aleksandar (Štrumfeta ) Jerkov neudavana ali korišćena , nastavnica srbskog jezika ,e to vam je kadar Ljige ,koji je hteo da završi -zapečati igru ČANKOVU ( dučeovu) u Gradu i ojadi Građane i Građanke Novog Sada. I nazida zgrade i Hotele na Trandžamentu ,ej bre dosta je bilo lopovlika ,radite nešto.
  • tihi @ prle

    14.09.2012 10:10
    hehe prle...tesko da si pogodio ko je tad vodio racuna o kojim oblastima...ko je tad bi clan veca za urbanizam i ko je bio u komisiji za planove tj ko je bila predsednica..to ste svi zaboravili...za mandata svake vlasti preds skupstine je samo jedan od njih 78 koji vodi sednicu i potpisuje akte..ne pita se o njihovoj sadrzini ni manje ni vise nego ostalih 77 odbornika...bivsi predsednik je imao drugog mentora koji je i sad nazalost bivsi...i sta se uhvatiste za njih dvoje...ne volim ih ni ja bas nesto al ljudi bar imaju fakultete...nisu kao ovi novopostavljeni..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti