Sve manje bespravne gradnje

U prvoj polovini godine gradjevinska inspekcija je primila deset posto manje slučajeva u vezi sa bespravnom gradnjom nego prethodne godine.

U prvoj polovini godine gradjevinska inspekcija je primila deset posto manje slučajeva u vezi sa bespravnom gradnjom nego prethodne godine.

Od deset objekata koji su uklonjeni, čak osam puta su to učinili sami investitori, dok su dva objekta uklonjena prinudno.

Nakon zatvaranja bespravno gradjenih objekata većina investitora nabavi dozvole.

Gradjevinski inspektori pored tehničke dokumentacije koju poseduje invenstitor i izvodjač radova počeli su da kontrolišu i kvalitet izgradnje i licencu.

  • 17.02.2014 09:28
    Uopšte ne razume tu histeričnu pomamu da se zaobidje zakon, da se izbegne procedura i da se po svaku cenu gradi ilegalno! Nigde u normalnom svetu toga nema! Svuda se gradi legalno i sa dozvolama. Ne vidim tu problem, ali mi nismo normalna zemlja... To je problem!
  • 15.09.2012 15:32
    lEGALNO??
    A kako se gradi legalno? Mi baš obilazimo "placeve", ima tu njiva, vinograda... trista čuda. Ja u to da se upustim ne bih znala odakle da krenem! Je li ima neki priručnik "Kako proći kroz administrativni lavirint"?
  • zoran

    14.09.2012 06:19
    ludost
    A, sta ce biti sa nama koji smo sve platili i izgubili puno vremena i zivaca. Kao da zivimo u razliciti drzavama kad se promeni vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti